Argentina vs Venezuela – Speltips VM-kvalet

Det är toppen mot botten som gäller när Argentina och Venezuela drabbar samman. Argentina är redan klara för VM och ligger tvåa i gruppen bakom Brasilien. Laget är obesegrade efter 15 matcher med tio segrar och fem oavgjorda och en målskillnad på 23:7. Venezuela i sin tur har endast samlat ihop tio poäng och ligger därmed sist i gruppen.

Hämta en oddsbonus hos Casumo och betta på VM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Argentina är starka och obesegrade

Att Argentina är klara för VM 2022 förvånar nog ingen. De vann Copa América och har ett oerhört starkt lag. De är som sagt obesegrade efter 15 matcher och det är inte omöjligt att de går igenom hela matchserien i kvalet obesegrade. I alla fall bör sviten inte brytas mot ett redan avsågat Venezuela. Lionel Messi och grabbarna lär lösa detta utan något större problem.

Venezuela är sist i gruppen

Venezuela ligger sist i gruppen efter 16 spelade matcher. På nationens 20 senaste landskamper har man mäktat med tre segrar. Att de därför skulle kunna ta poäng borta mot Argentina känns högst osannolikt. VI får backa tillbaka till 2017 för att hitta ett Venezuela ta poäng mot Argentina i en tävlingsmatch. Men när lagen möttes i september blev det klar seger för Argentina med 3-1 trots att Venezuela hade hemmaplan.

Argentina vinner enkelt

Alla svenska bettingbolag håller Argentina som solklara favoriter. Det är inte så konstigt med tanke på att de har fördel av hemmaplan. Frågan är inte om de vinner utan snarare hur mycket de vinner med. Vi tror att de är tillräckligt starka för att vinna båda halvlekar. Därför spelar vi att Argentina vinner båda halvlekarna till oddset 1,61 hos Casumo.

Vårt speltips: Argentina vinner båda halvlekarna mot Venezuela till oddset 1,67 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och betta på VM-kvalet i Sydamerika

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com