Arsenal vs Manchester United – Speltips Premier League

Arsenal mot Manchester United - Speltips Premier LeagueDet väntar ett hett stormöte i Premier League när Arsenal och Manchester United drabbar samman. Lagen har inlett helt okej utan att övertyga men denna match kan verkligen sätta prägel på säsongen. United inledde med att vinna mot Wolves med 1-0 men föll sedan mot Tottenham. I senaste matchen mot Nottingham vände laget 0-2 till 3-2 och fick med sig alla tre poäng. Arsenal i sin tur inledde med två segrar och spelade sedan 2-2 mot Fulham senast. Lagen behöver därför vinna för att haka på topptrion Man City, Tottenham och West Ham. Enligt oddsen hos svensk betting är Arsenal ganska klara favoriter.

Datum: 3 september 2023
Avspark: 17:30
Arena: Emirates (London)
Domare: A Taylor (England)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Premier League

Arsenal hoppas kunna vinna

Arsenal inledde med två raka segrar mot Nottingham och Crystal Palace. Men matchen mot Fulham senast var ingen höjdare för Artetas mannar. Trots att Fulham var en man mindre lyckades de kvittera i den 87:e minuten och därmed tappade Arsenal två viktiga poäng i toppstriden. Kan de studsa tillbaka och vinna mot rivalen Manchester United? Svaret får vi på söndag kväll.

Manchester United har inte övertygat

Manchester United har inte inlett särskilt starkt denna säsong. Först tog de en krampaktig seger mot Wolves på hemmaplan. Därefter föll de klart med 0-2 mot Tottenham. Mot Nottingham Forest senast var de illa ute också. De låg under med 0-2 tidigt i matchen men lyckades vinna med 3-2 efter en imponerande upphämtning. Kan de ta tre poäng mot Arsenal lär Ten Haag vara nöjd med säsongsinledningen i Premier League.

Blir en tight match

Med inget av lagen som vill förlora kan det bli en ganska krampaktig match i London. Vi tror därför att det kan bli ganska målsnålt. Därför spelar vi under 3,5 mål till oddset 1,62 hos Betinia.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,62 hos Betinia.

Team Svensk Betting

 

Meta