Arsenal vs AC Milan – Europa League

MIlan ACÅttondelsfinalerna i Champions League har avgjorts och nu är det dags för de strax under Europas toppskikt att spela slutspelsfotboll. Europa Leagues returmöte i åttondelsfinalen är det som väntar och vi väljer att fokusera på matchen mellan Arsenal och AC Milan. Första matchen slutade med en överraskande 2-0 seger för Arsenal, som nu därför är storfavoriter att ta sig vidare. Men först ska det spelas 90 minuter fotboll på Emirates. Samma arena där Östersund vann med 2-1.

Hämta din bonus upp till 2000 kronor hos Betser

Hemmalaget Arsenal:

Wengers sista(?) säsong är över på så många sätt. I ligaspelet är en topp 4-placering väldigt långt borta. Ligacupfinalen förlorades klart mot Manchester City och i FA-cupen blev det respass mot Nottingham Forest med 4-2. Enda chansen till en räddad säsong, och spel i Champions League nästa år, är om Arsenal vinner Europa League. Man har i alla fall goda chanser att nå kvartsfinalen efter 2-0 i första matchen i Milano.

Bortalaget Milan:

Klassiska Milan hade stora förhoppning på sig inför säsongen. Laget förvändades nästan kunna utmana Juventus om ligatiteln och topp 3 var snarare ett krav än hopp. Efter en makalöst usel inledning gjorde sig Milan av med sin tränare och plockade in Gatusso istället. Den gamle spelarlegendaren har med sin pondus lyckas få ordning på skutan och har fått upp laget till en sjätte plats med häng på Champions League. Även formen är god och därför kom förlusten mot Arsenal i första mötet som en rejäl chock.

Så här tänker vi:

Milan måste framåt medan Arsenal kan ta det lugnt och spela på resultat. Vi tror att det blir för jämnt för att utse en vinnare av matchen. Vi väljer därför att spela oavgjort i matchen mellan Arsenal och Milan till oddset 3,60 hos Betser.

Vårt speltips: Matchen mellan Milan och Arsenal slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com