Arsenal vs Bayern München – Champions League

Hemmalaget Arsenal

Arsenal är i en orolig form för tillfället och förmodligen kommer inte Champions League spelet att hjälpa dem hitta sin form heller. Till den här matchen har man med sig 5-1 i bagaget efter att Bayern München krossade dem på sin hemmaborg.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta gör att Arsenal har lite hopp om att ta sig vidare från den här matchen. I matchen mot Liverpool spelade man återigen svagt då man förlorade med 3-1.

Bortalaget Bayern München

Bayern München är i en grym form och man har övertagit ledningen i Bundesliga och  man leder med sju poäng över årets stora överraskningslag RB Leipzig.  Vinsten med 3-0 över Cologne i helgen gjorde att deras förlustfria svit förlängdes till sjutton matcher i all tävlingar som man har deltagit i och av dessa matcher var femton segrar.

På bortaplan har man vunnit sju och spelat en oavgjord match på de senaste åtta försöken. Man har gjort 19 mål och bara släppt in fyra mål.

Så här tänker vi

Bayern München ser jättestarka ut och även om de har en ledning att gå på så tror vi att de kommer att öka farten så vi spelar Bayern München för vinst till oddset 1.80 hos Unibet

Vårt speltips: Vinst för Bayern München hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar