Arsenal vs Bayern München – Champions League

Hemmalaget Arsenal

Arsenal är i en orolig form för tillfället och förmodligen kommer inte Champions League spelet att hjälpa dem hitta sin form heller. Till den här matchen har man med sig 5-1 i bagaget efter att Bayern München krossade dem på sin hemmaborg.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta gör att Arsenal har lite hopp om att ta sig vidare från den här matchen. I matchen mot Liverpool spelade man återigen svagt då man förlorade med 3-1.

Bortalaget Bayern München

Bayern München är i en grym form och man har övertagit ledningen i Bundesliga och  man leder med sju poäng över årets stora överraskningslag RB Leipzig.  Vinsten med 3-0 över Cologne i helgen gjorde att deras förlustfria svit förlängdes till sjutton matcher i all tävlingar som man har deltagit i och av dessa matcher var femton segrar.

På bortaplan har man vunnit sju och spelat en oavgjord match på de senaste åtta försöken. Man har gjort 19 mål och bara släppt in fyra mål.

Så här tänker vi

Bayern München ser jättestarka ut och även om de har en ledning att gå på så tror vi att de kommer att öka farten så vi spelar Bayern München för vinst till oddset 1.80 hos Unibet

Vårt speltips: Vinst för Bayern München hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com