Arsenal vs Bournemouth – Premier League

Hemmalaget Arsenal

arsenal-vs-bournemouthNu är man inne i mindre roligt trend nämligen att under tre matcher på rad bara få med sig ett oavgjort resultat. Den senaste i raden var mot internationellt motstånd och mot PSG slutade den matchen slutade 2-2. Lucas Mouras kvitteringsmål i den 78de minuten ger nu PSG fördelen när man nu går in i slutfasen av Champions League kvalet. PSG som nu leder gruppen och som förmodligen också vinner nästa omgång av kvalspelet när man ställs mot Ludogorets nästa månad.

Trots att tre oavgjorda matcher kan se allvarligt ut måste vi också betänka att motståndet har varit av högsta klass. De har mött PSG, Manchester United och Tottenham Spurs under den här tiden.

Bortalaget Bournemouth

Bournemouth har lyckats bryta en tre matcher lång vinstlös svit förra helgen när man imponerande nog vann över ett Stoke i bra form med 1-0. Tack vare den vinsten gick  man upp till 10de plats i tabellen.

Formen är att man har vunnit tre, spelat oavgjort två gånger och förlorat två matcher på de senaste sju matcherna.

På bortaplan är man inte lika starka och man fick en fin fotbollssektion av Manchester United när man förlorade mot dem med hela 4-0,

Så här tänker vi

Vi tror på Vinst för Arsenal Och Över 2.5 Mål till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Vinst för Arsenal Och Över 2.5 Mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com