Arsenal vs Brentford – Speltips Premier League

Arsenal leder Premier League men föll tunArsenal speltips Ödegaardgt i förra omgången mot Everton. Som tur är för ”The Gunners” lyckades Manchester City också förlora och därför är det fortfarande fem poängs avstånd med en match mindre spelad. Nu kommer ett formstarkt Brentford på besök till Emirates och om Arsenal gör vad de ska borde de lyckas ta tre poäng på hemmaplan. Vi ser verkligen fram emot matchen i London under lördagen.

Datum: 11 februari 2023
Avspark: 16:00
Arena: Emirates Stadium (London)
Domare: P Bankes (England)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Arsenal är favoriter

Arsenal leder Premier League och har gjort en strålande säsong. Men förra helgens förlust mot Everton blev en missräkning när laget föll med 0-1. Nu vill laget studsa tillbaka och visa att man är ett lag för titeln. Med tanke på att City spelar på söndagen går Arsenal upp med åtta poängs ledning vid seger mot Brentford. Har de vad som krävs för att hitta rätt?

Brentford hoppas kunna överraska

Brentford ligger sjua i tabellen och har inte förlorat i Premier League sedan oktober. I helgen slog man Southampton med 3-0 och ser riktigt starka ut. En sjunde plats är helt klart imponerande för lag men nu blir det tuffast möjliga motstånd när det är Arsenal som står för motståndet. Kan Brentford överraska? Oddsen hos svensk betting håller Arsenal som klara favoriter.

Arsenal hittar rätt igen

Arsenal lär vara sugna på revansch efter förra helgens chockförlust i Premier League mot Everton. Nu återstår det att se om de kan städa av Brentford. Oddsen tyder på det och vi tror också de har vad som krävs. Därför spelar vi Arsenal som vinnare till oddset 1,40 hos Expekt.

Vårt speltips: Arsenal vinner mot Brentford till oddset 1,40 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller