Arsenal vs Burnley – Premier League

Hemmalaget Arsenal

I förra helgen kände vi igen Arsenal som då spelade precis som man gjorde i inledningen av säsongen då man stänkte dit Swansea med hela 4-0. Trots den senaste tidens formsvacka har man vunnit fyra av de senaste fem matcherna.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta gör att laget precis som vanligt befinner sig på en fjärdeplats i ligan och det är en välbekant position de senaste åren. Visst är man hela åtta poäng efter dominanterna Chelsea men bara två poäng bakom andraplacerade Tottenham.

Bortalaget Burnley

I tisdags vann man helt rättvist över Sunderland med 2-0 i FA Cupen. Som man sedan följde upp med en imponerande seger över Southampton med 1-0. Faktum är att de har vunnit de fyra senaste matcherna av sex möjliga.

Alla segrar har dock varit på hemmaplan skall sägas. På bortaplan ser det allt annat än bra ut för Burnley. De har förlorat nio matcher av 11 på bortaplan.

Så här tänker vi

Arsenal är det starkare laget av de två men Burnley är inte ofarliga så vi spelar kombon Arsenal för vinst och Båda lagen gör mål till oddset 2.80 hos betsson

Vårt speltips: Arsenal för vinst och Båda lagen gör mål till oddset 2.80 hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com