Arsenal vs Chelsea – Carabao Cup

Andra stormötet i Ligacupens andra semfinal väntar mellan Arsenal och Chelsea på Emirates Stadium i London.Wenger arsenal Efter ett mållöst första möte är det helt öppet om vem som tar den andra finalplatsen till Wembley. Ska Wenger lugna fansen något efter att ha tappat lagets bäste spelare till United eller är det Conte som står som vinnare och får ta med sitt lag till Wembley?

Hämta din bonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Arsenal

Det var längesedan det inte stormade kring Wenger men frågan är om inte droppen fått bägaren att rinna över när man tappar sin bästa spelare ännu en gång till United. För några år sedan var det en viss Robin van Persie och nu är det chilenaren och fansen före detta kelgris Alexis Sanchez. Trots att chilenaren inte deltog senast mot Crystal Palace blev det seger med 4-1 och strålande spel av ”The Gunners”. Från första mötet har man med sig 0-0 vilket inte är dåligt men bortamål räknas dubbelt så det gäller att Arsenal håller tätt defensivt.

Bortalaget Chelsea

Antonio Conte kommer inte att försvara sin Premier League-titel men har all möjlighet att ta hem någon av cuperna. För att nå final i Ligacupen är det bara ett steg bort men för att drömmen ska bli sann krävs det mål av Chelsea. Laget lyckades inte göra mål på hemmaplan och ett mål nu skulle innebära att Arsenal måste vinna matchen. En tuff bortamatch väntar en stolt tränare.

Så här tänker vi:

Arsenal har visat sig starka i cuperna och Wenger är den tränaren som vunnit FA cupen flest gånger. Nu är det en annan cup som väntar men med tanke på hemmaplan och att laget vill visa att man klarar sig utan Sanchez och  därför vinner Arsenal mot Chelsea till oddset 3.00 hos Unibet.

Vårt speltips: Arsenal vinner mot Chelsea till oddset 3.00 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com