Arsenal vs Chelsea – Carabao Cup

Andra stormötet i Ligacupens andra semfinal väntar mellan Arsenal och Chelsea på Emirates Stadium i London.Wenger arsenal Efter ett mållöst första möte är det helt öppet om vem som tar den andra finalplatsen till Wembley. Ska Wenger lugna fansen något efter att ha tappat lagets bäste spelare till United eller är det Conte som står som vinnare och får ta med sitt lag till Wembley?

Hämta din bonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Arsenal

Det var längesedan det inte stormade kring Wenger men frågan är om inte droppen fått bägaren att rinna över när man tappar sin bästa spelare ännu en gång till United. För några år sedan var det en viss Robin van Persie och nu är det chilenaren och fansen före detta kelgris Alexis Sanchez. Trots att chilenaren inte deltog senast mot Crystal Palace blev det seger med 4-1 och strålande spel av ”The Gunners”. Från första mötet har man med sig 0-0 vilket inte är dåligt men bortamål räknas dubbelt så det gäller att Arsenal håller tätt defensivt.

Bortalaget Chelsea

Antonio Conte kommer inte att försvara sin Premier League-titel men har all möjlighet att ta hem någon av cuperna. För att nå final i Ligacupen är det bara ett steg bort men för att drömmen ska bli sann krävs det mål av Chelsea. Laget lyckades inte göra mål på hemmaplan och ett mål nu skulle innebära att Arsenal måste vinna matchen. En tuff bortamatch väntar en stolt tränare.

Så här tänker vi:

Arsenal har visat sig starka i cuperna och Wenger är den tränaren som vunnit FA cupen flest gånger. Nu är det en annan cup som väntar men med tanke på hemmaplan och att laget vill visa att man klarar sig utan Sanchez och  därför vinner Arsenal mot Chelsea till oddset 3.00 hos Unibet.

Vårt speltips: Arsenal vinner mot Chelsea till oddset 3.00 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com