Arsenal vs CSKA Moskva – Europa League

häftig logga the gunnersEfter två dagar fullspäckade med Champions League är det dags att blicka framåt för andraselekteringen och kvartsfinalerna i Europa League. En av turnerings favoriter Arsenal tar emot ryska CSKA Moskva i första matchen av två i denna för Arsenal så viktiga turnering. Ska Wenger lösa biljetten till Champions League nästa år eller blir det CSKA Moskva som skrällar sig hela vägen till semfinal? Första halvan av 180 minuters fotboll ska avgöras och det blir en spännande drabbning på Emirates i London.

Hämta din oddsbonus på upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Arsenal

Under hela säsongen har Arsené Wenger fått ta extremt mycket skit. Fransmannen har inte imponerat och fansen kräver nu hans avgång. Enda hoppet till att rädda säsongen är att vinna Europa League så laget får spela i Champions League nästa år. Samma väg gick Manchester United under förra året när Mourinho under sin första säsong fick se Zlatan och grabbarna lyfta bucklan på Friends Arena. Nu måste Arsenals offensiv steppa fram ordentligt. Formen är dock god med fyra raka segrar för ”The Gunners”.

Bortalaget CSKA Moskva

Ryssarna med Pontus Wernbloom i elvan är i strålande form och har bara en förlust under 2018. Trots detta är man bara trea i ryska ligan men har fortfarande chans på guldet. För många kryss har gjort att man inte når upp till den högsta nivån men i Europaspelet har man tagit sig vidare med bravur. I slutspelet har man besegrat Lyon och stod för en direkt avgörande bortaseger med 3-2 efter att ha förlorat hemmamötet med 0-1. Ska man rå på Arsenal behöver man steppa upp flera nivåer och plocka bort den hotande offensiven.

Så här tänker vi:

Arsenal är stora favoriter och kommer säkerligen att vinna matchen. Man är alldeles för bra och för mycket står på spel för att det inte ska bli seger. Vi väljer därför att spela på hemmavinst för Arsenal till oddset 1,35 hos LeoVegas

Vårt speltips: Arsenal vinner över CSKA Moskva till oddset 1,35 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com