Arsenal vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Nu har halva säsongen spelats och tabellen börjar se ut som vi trodde på från början. Det är ingenting som Arsenalfansen gillar förstås när de ser att de själva befinner sig utanför topp 4. I sin senaste match besegrade dem West Ham med 1-0 för att gå vidare i Liga Cupen. Men trots det har de varit långt ifrån imponerande spel de senaste veckorna.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De har en vinst, två oavgjorda och en förlust på deras senaste 4 Premier League matcher. 4 matcher och 3 mål är inte heller ett bra facit med tanke på spelarmaterialet i laget. På hemmaplan har det gått lite bättre dock och helst mot lite sämre motståndare.

Bortalaget Liverpool

Om det finns något lag som kan Arsenals backlinje så är det Liverpool. De har gjort otroliga 17 mål på deras sju möten med Arsenal. Detta inkluderar 4 mål på deras senaste bortamöte mot Arsenal. De senaste tre mötena har dessutom Liverpool vunnit.

Liverpool är starka även på bortaplan. De har dessutom en vinstsvit på 4 matcher vilket stärker deras självförtroende. Minst 2 mål har de gjort i fem matcher av sju, så en resa söderut är inget som oroar Liverpool.

Så här tänker vi

Arsenal har inte den vassaste backlinjen för tillfället och vi tror att Liverpool kan nyttja det. Vi väljer att spela Liverpool Över 1.5 mål till oddset 2.00 hos Comeon

Vårt speltips: Liverpool Över 1.5 mål till oddset 2.00 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com