Arsenal vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Nu har halva säsongen spelats och tabellen börjar se ut som vi trodde på från början. Det är ingenting som Arsenalfansen gillar förstås när de ser att de själva befinner sig utanför topp 4. I sin senaste match besegrade dem West Ham med 1-0 för att gå vidare i Liga Cupen. Men trots det har de varit långt ifrån imponerande spel de senaste veckorna.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De har en vinst, två oavgjorda och en förlust på deras senaste 4 Premier League matcher. 4 matcher och 3 mål är inte heller ett bra facit med tanke på spelarmaterialet i laget. På hemmaplan har det gått lite bättre dock och helst mot lite sämre motståndare.

Bortalaget Liverpool

Om det finns något lag som kan Arsenals backlinje så är det Liverpool. De har gjort otroliga 17 mål på deras sju möten med Arsenal. Detta inkluderar 4 mål på deras senaste bortamöte mot Arsenal. De senaste tre mötena har dessutom Liverpool vunnit.

Liverpool är starka även på bortaplan. De har dessutom en vinstsvit på 4 matcher vilket stärker deras självförtroende. Minst 2 mål har de gjort i fem matcher av sju, så en resa söderut är inget som oroar Liverpool.

Så här tänker vi

Arsenal har inte den vassaste backlinjen för tillfället och vi tror att Liverpool kan nyttja det. Vi väljer att spela Liverpool Över 1.5 mål till oddset 2.00 hos Comeon

Vårt speltips: Liverpool Över 1.5 mål till oddset 2.00 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com