Arsenal vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Arsenal vs LiverpoolÅterigen misslyckades man förra säsongen att vinna Premier League och att få ta bucklan till Norra London. Man var med där uppe i toppen mest hela tiden och gick till slut upp på en andraplats bakom Leicester genom att man vann de flesta matcherna på slutet.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är fansen oroliga att man återigen ska missa att vinna ligan och man kikar på de båda Manchester klubbarna som har värvat de mest prestigefulla tränare ett lag kan ha. Arsenal har dock slantat upp nära 400 milljoner för Granit Xhaka och vi får se hur han betalar av den summan genom sitt spel.

Bortalaget Liverpool

Liverpool har dragit på sig en skadad spelare i Daniel Sturridge som återigen har fått en höftskada. Man tror att han ska läka snabbt och att det inte är så allvarligt. Men å andra sidan är han nog borta iaf 2-3 månader.

Även Liverpool har betalat löjligt mycket pengar för spelare under sommaruppehållet. Knappa 700  miljoner kronor har man köpt för och då fick man in Sadio Mane och Georgino Wijnaldum.  Under vänskapsmatcherna har man dessvärre förlorat mot både Chelsea och AS Roma men man har också vunnit 6 matcher så formen finns där.

Så här tror vi

Tidigt på säsongen och det kommer bli mål så vi spelar Över 2.5 mål till oddset 2.2 hos 10Bet

Vi spelar: Över 2.5 mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com