Arsenal vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Arsenal vs LiverpoolÅterigen misslyckades man förra säsongen att vinna Premier League och att få ta bucklan till Norra London. Man var med där uppe i toppen mest hela tiden och gick till slut upp på en andraplats bakom Leicester genom att man vann de flesta matcherna på slutet.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är fansen oroliga att man återigen ska missa att vinna ligan och man kikar på de båda Manchester klubbarna som har värvat de mest prestigefulla tränare ett lag kan ha. Arsenal har dock slantat upp nära 400 milljoner för Granit Xhaka och vi får se hur han betalar av den summan genom sitt spel.

Bortalaget Liverpool

Liverpool har dragit på sig en skadad spelare i Daniel Sturridge som återigen har fått en höftskada. Man tror att han ska läka snabbt och att det inte är så allvarligt. Men å andra sidan är han nog borta iaf 2-3 månader.

Även Liverpool har betalat löjligt mycket pengar för spelare under sommaruppehållet. Knappa 700  miljoner kronor har man köpt för och då fick man in Sadio Mane och Georgino Wijnaldum.  Under vänskapsmatcherna har man dessvärre förlorat mot både Chelsea och AS Roma men man har också vunnit 6 matcher så formen finns där.

Så här tror vi

Tidigt på säsongen och det kommer bli mål så vi spelar Över 2.5 mål till oddset 2.2 hos 10Bet

Vi spelar: Över 2.5 mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar