Arsenal vs Manchester City – Premier League

AubameyangToppmöte och repris från ligacupfinalen väntar när Arsenal får besök av serieledaren och i praktiken redan klara mästarna Manchester City på Emirates i London. Kyla och snöfall har gjort att flygkaos utbrutit i staden men förhoppningsvis ska matchen kunnas spela som planerat på Arsenals hemmabana.

Hämta din oddsbonus på upp till 2000 kronor hos Mybet

Hemmalaget Arsenal:

Att nå en topp 4-placering för Arsenal är lika stor sannolikhet som att Wenger lämnar klubben självmant. Gunners ligger på en sjätteplats med alldeles för stort avstånd med 10 poäng upp till Tottenham men vi måste ha med i beräkningarna att Arsenal har en match mindre spelad. Eftersom det är Manchester City som står för motståndet kanske inte fansen på Emirates ska ha allt för höga förväntningar. Istället får Arsenal ”göra en United” och satsa på att vinna Europa League som man absolut har en chans att göra. Laget är klara för åttondelsfinal efter att ha tagit sig förbi svenska Östersund.

Bortalaget Manchester City:

Pep plockade nyligen sin första titel sedan han tog över den ljusblå klubben från Manchester. Detta mot Arsenal efter att City fullständigt krossat Londonklubben på Wembley. Nu är det ytterligare en match i London fast denna gången på en annan arena. Förutom chockförlusten mot Wigan där en viss Will Griggs dödade alla drömmar om en kvadruppel får Pep istället sikta på att avgöra ligan tidigt och lägga krutet på Champions League istället.

Så här tänker vi:

City är ett bättre lag än Arsenal men Gunners är svårslagna på hemmaplan och Wenger lär vilja ha revansch för finalförlusten senast. Vi tror inte han får fullständig revansch då vi faktiskt inte tror något lag lyckas vinna matchen. I en jämn match är det svårt att avgöra en vinnare och vi spelar att matchen slutar oavgjort till oddset 4,10 hos Mybet.

Vårt speltips: Matchen mellan Arsenal och Manchester City slutar oavgjort till oddset 4,10 hos Mybet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com