Arsenal vs Manchester City – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Arsenals säsong har gått från lovande till att bli som ett sjunkande skepp där ingen verkar vilja styra. Enda chansen till att vinna något den här säsongen är i FA Cupen. Men med tanke på deras form för stunden blir det nog svårt att avancera fram till en final.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I förra matchen förlorade man mot West Bromwich och man blev mycket besviken på sin egen insats. Arsene Wenger är under en enorm press från både ägare men också framförallt från fansen.

Bortalaget Manchester City

Även Manchester City har haft sina svårigheter under hösten och trots att laget inte är komplett och inte helt samspelta så har man börjat spela bra. Mars månad var dock en besvikelse för alla Manchester City fans. I den senaste matchen mot Liverpool mäktade man bara med ett 1-1 resultat.

Detta var bara några dagar efter att man blev utslagna från Champions League av Monaco. Detta i en spännande matchserie som slutade totalt 6-6 men där Manchester City förlorade.

Så här tänker vi

Svårt att säga vart lagen står i nuläget men vi spelar säkert på Över 2.5 mål och båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos NordicBet

Vårt speltips:  Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar