Arsenal vs Manchester City – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Arsenals säsong har gått från lovande till att bli som ett sjunkande skepp där ingen verkar vilja styra. Enda chansen till att vinna något den här säsongen är i FA Cupen. Men med tanke på deras form för stunden blir det nog svårt att avancera fram till en final.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I förra matchen förlorade man mot West Bromwich och man blev mycket besviken på sin egen insats. Arsene Wenger är under en enorm press från både ägare men också framförallt från fansen.

Bortalaget Manchester City

Även Manchester City har haft sina svårigheter under hösten och trots att laget inte är komplett och inte helt samspelta så har man börjat spela bra. Mars månad var dock en besvikelse för alla Manchester City fans. I den senaste matchen mot Liverpool mäktade man bara med ett 1-1 resultat.

Detta var bara några dagar efter att man blev utslagna från Champions League av Monaco. Detta i en spännande matchserie som slutade totalt 6-6 men där Manchester City förlorade.

Så här tänker vi

Svårt att säga vart lagen står i nuläget men vi spelar säkert på Över 2.5 mål och båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos NordicBet

Vårt speltips:  Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com