Arsenal vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Arsenals långa tid som kungar över norra London fick ett abrupt slut när Tottenham besegrade dem med 2-0 vilket också bekräftar att Tottenham hamnar före Arsenal i tabellen den här säsongen. Det är inte det enda orosmolnet för Arsenal som nu ligger på en osäker sjätteplats och där man har rätt många poäng upp till en Champions League plats. Risken är stor för att de kommer att missa spel i Champions League nästa år.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen de är inne i just nu visar inte heller på att de kommer att ändra på någonting heller. De har bara vunnit tre av åtta Premier League matcher. De har förlorat fyra gånger inklusive en förödmjukande 3-0 förlust mot Crystal Palace och en 3-1 förlust mot West Bromwich.

Bortalaget Manchester United

Manchester United har spelat allt bättre den här säsongen. Nu är frågan om det är försent för en Champions League plats. Det finna poäng kvar att ta och man är bara en poäng bakom Manchester City på den eftertraktade fjärdeplatsen.

Manchester United slog Celta Vigo med 1-0 på bortaplan och det ökar chansen till finalspel i Europa League dramatiskt. Nu har man en förlust fri svit på 12 matcher dock så har man spelat alldeles för många oavgjorda matcher och därför saknar man en del poäng nu i slutet av säsongen.

Så här tänker vi

Arsenal befinner sig i kris och laget spelar inte bra och Manchester United behöver tre poäng idag så vi väljer att spela vinst för Manchester United till oddset 1.68 hos comeon

Vårt speltips: Vinst för Manchester United hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com