Arsenal vs Newcastle – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Arsenals dåliga svit på bortaplan har fortsatt jaga dem när de i veckan som gick åkte till West Ham. West Ham som riskerar nedflyttning lyckades nolla Arsenal och matchen slutade 0-0. Då är West Hams försvar det sämsta i hela Premier League så att inte kunna göra mål mot dem är inte bra för Arsenal.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det gör att Arsenal nu befinner sig på en blygsam sjundeplats i ligan. Trots det är det bara en poäng upp till topp fyra. Så Arsenal måste hitta ett sätt att vinna även på sina bortamatcher. På hemmaplan är läget annorlunda och de spelar på ett mycket bättre sätt här.

Bortalaget Newcastle

Tack vare bra spel i början av säsongen är Newcastle fortfarande utanför nedflyttningsplats. Men det skiljer bara en poäng till bottengänget och där kommer de själva vara om de inte hittar ett sätt att vinna. Borta på bortaplan har de inte vunnit sedan september och vinsten över Swansea med 1-0 är säsongens enda vinst på bortaplan.

Defensivt fungerar inte spelet heller och det syns i antalet insläppta mål som är 13 stycken under samma period. En hel del av deras matcher slutar med många mål.

Så här tänker vi

Arsenals facit på hemmaplan är inte alls dålig utan de spelar bra på Emirates. Hemmaplan ger dem lugn och trygghet som de saknar på bortaplan. Vi väljer att spela vinst för Arsenal och Över 2.5 mål till oddset 1.80 hos Nordicbet

Vårt speltips: Vinst för Arsenal och Över 2.5 mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com