Arsenal vs PSV – Speltips Europa League

Eftersom att England sörjt drottningen fick matchen mellan Arsenal och PSV flyttas fram och därför kommer den att spelas under torsdagen istället när alla andra lag har uppehåll från spel i Europa. Det är ett formstarkt Arsenal som kliver in i matchen som enorma favoriter med enormt självförtroende då de leder Premier League med fyra poäng. Matchen mot PSV ska de kunna borsta av utan några större problem, framförallt med tanke på fördelen av hemmaplan.

Datum: 20 oktober – 2022
Avspark: 19:00
Arena: Emirates Stadium (London)
Domare: A Hernandez (Spanien)

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Arsenal kliver in som jättefavoriter

Exakt allting tyder på att Arsenal kommer ta en ganska komfortabel seger mot PSV. Arsenal har vunnit sina tre första gruppspelsmatcher i Europa League. Totalt har de spelat 13 matcher i Premier League och Europa League med 12 segrar och 1 förlust som resultat. Det är något som vittnar om hur starka laget är denna höst.

PSV har fyra raka segrar

PSV går starkt och har fyra raka vinster i Eredivisie och Europa League. Nu är frågan om de kan bygga vidare på detta och hota Arsenal? Inte särskilt mycket tyder dock på detta, framförallt inte om vi tittar på oddsen hos svensk betting. Men PSV lyckades vinna hemma mot Arsenal och spela oavgjort borta när lagen möttes i Champions League 2007. Kan de upprepa bedriften?

Arsenal vinner komfortabelt

Även om Mikael Arteta skulle välja att rotera har hans Arsenal mer en tillräckligt med kvalitet för att vinna denna matchen. De är dessutom i strålande form och vi tror de tar en komfortabel seger. Därför spelar vi också Arsenal som vinnare till oddset 1,55 hos Speedybet.

Vårt speltips: Arsenal vinner hemma mot PSV till oddset 1,55 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller