Arsenal vs Reading – England, League Cup

Hemmalaget Arsenal

arsenal-vs-readingI lördags tog Arsenals segersvit ut när man spelade en ganska tråkig 0-0 match mot ett Middlebrough som inte alls är i form. Detta var första gången man inte lyckades göra mål sedan man mötte Leicester så långt tillbaka som i Augusti. Så länge den här segersviten pågick gjorde man imponerande 23 mål.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förmodligen satsar Arsene Wenger på Champions League och kommer att spela den här matchen med en del avbytare. Man gjorde precis likadant när man möte Nottingham Forest som man vann med 4-0 över. Man spelade då med spelare såsom Lucas Perez, Chuba Akpom Mohammed Elnemy med andra ord inte direkt de vanliga som brukar spela när Arsenal spelar en match.

Bortalaget Reading

Reading måste lita på sina spelare Yann Kermogant och John Swift som tillsammans har gjort 7 mål. Men om de spelarna eller någon annan i Reading kommer att göra något mål mot ett Arsenal som inte har släppt till något på sex matcher återstår att se.

Reading gör inte heller speciellt mycket mål i sin liga heller den här säsongen. Idag måste de koncentrera sig på Arsenals anfallare och parkera bussen framför målet.

Så här tänker vi

Vi tror inte Reading klarar att hålla emot eller att de ska klara av att göra något mål så vi spelar Vinst för Arsenl Och inget mål för Reading till oddset 2.15 hos mybet

Vi spelar: Vinst för Arsenal Och Inget mål för Reading hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar