Arsenal vs Southampton – League Cup

Hemmalaget Arsenal

arsenal-vs-southamptonArsenal lyckades komma tillbaka till vinnarspåret i söndags då Alexis Sanchez gjorde två mål och Theo Walcott gjorde ett när man slog Bournemouth med 3-1. Den här vinsten kom nog bra nu när de var inne i en svit med oavgjorda matcher. Men man är fortfarande obesegrade sedan första matchen i årets omgång om av Premier League.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den obesegrade sviten sträcker sig 19 matcher bakåt och trots att det har gått lite troll i spelet så har man inte förlorat sina matcher och det säger en hel del om kvalitén på spelarna i laget.

Bortalaget Southampton

Southampton vann också sin förra söndagsmatch genom ett rekordtidigt ledningsmål mot Everton. Men formen ser inte bra ut trots det. De har två vunna, en oavgjord match och man har förlorat tre matcher från de sex senaste matcherna.

På bortaplan spelar man om möjligt ännu sämre och där har man tre förluster och tre oavgjorda matcher sedan förra segern. Man har spelat en gång tidigare mot Arsenal och då förlorade man med 2-1. Det är mittfältet och anfallsspelarna som måste göra grovjobbet och avlasta försvarslinjen om de ska vinna den här matchen.

Så här tänker vi

Arsenal är i en sån grym form och Southamptons bortafacit är väldigt svagt så vi spelar Arsenal för Vinst till oddset 1.75 hos Unibet

Vårt speltips: Vinst för Arsenal hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar