Arsenal vs Southampton – League Cup

Hemmalaget Arsenal

arsenal-vs-southamptonArsenal lyckades komma tillbaka till vinnarspåret i söndags då Alexis Sanchez gjorde två mål och Theo Walcott gjorde ett när man slog Bournemouth med 3-1. Den här vinsten kom nog bra nu när de var inne i en svit med oavgjorda matcher. Men man är fortfarande obesegrade sedan första matchen i årets omgång om av Premier League.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den obesegrade sviten sträcker sig 19 matcher bakåt och trots att det har gått lite troll i spelet så har man inte förlorat sina matcher och det säger en hel del om kvalitén på spelarna i laget.

Bortalaget Southampton

Southampton vann också sin förra söndagsmatch genom ett rekordtidigt ledningsmål mot Everton. Men formen ser inte bra ut trots det. De har två vunna, en oavgjord match och man har förlorat tre matcher från de sex senaste matcherna.

På bortaplan spelar man om möjligt ännu sämre och där har man tre förluster och tre oavgjorda matcher sedan förra segern. Man har spelat en gång tidigare mot Arsenal och då förlorade man med 2-1. Det är mittfältet och anfallsspelarna som måste göra grovjobbet och avlasta försvarslinjen om de ska vinna den här matchen.

Så här tänker vi

Arsenal är i en sån grym form och Southamptons bortafacit är väldigt svagt så vi spelar Arsenal för Vinst till oddset 1.75 hos Unibet

Vårt speltips: Vinst för Arsenal hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com