Arsenal vs Stoke – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Arsenal är inne i en bra form och den första halvan av säsongen är riktigt lovande för tillfället och en säsong som blev än bättre i veckan som gick. Lucas Perez hattrick som avgjorde matchen mot Basel med hela 4-1 samtidigt som PSG tappade två poäng mot Ludogorets gör att man nu leder Champions League gruppen som man spelar i.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Innan matchen mot Basel hade de också vunnit över West Ham med imponerande 5-1 och det gör att man har 15 vinster, sex oavgjorda matcher och bara två förlustaffärer på 23 matcher. Imponerande. Nu är de bara två poäng från ledaren Chelsea i Premier League.

Bortalaget Stoke

Stokes bortafacit är inte helt pjåkigt men då har man heller inte mött något vidare motstånd och i alla fall inte av Arsenals kaliber. De fick till ett bra resultat mot Manchester United på bortaplan och tog med sig en poäng från det mötet.

Efter det har man tagit poäng mot Hull, West Ham och Watford. I dagens match kommer det att handla om försvarsspelet för Stokes del.  Backar och mittfält måste vara beredda på det fina anfallsspel som Arsenal spelar.

Så här tänker vi

Vi tror på Arsenal och vi spelar Vinst för Arsenal Och Båda lagen gör mål till oddset 2.50 hos betsson

Vårt speltips: Vinst för Arsenal Och Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com