Arsenal vs Stoke – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Arsenal är inne i en bra form och den första halvan av säsongen är riktigt lovande för tillfället och en säsong som blev än bättre i veckan som gick. Lucas Perez hattrick som avgjorde matchen mot Basel med hela 4-1 samtidigt som PSG tappade två poäng mot Ludogorets gör att man nu leder Champions League gruppen som man spelar i.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Innan matchen mot Basel hade de också vunnit över West Ham med imponerande 5-1 och det gör att man har 15 vinster, sex oavgjorda matcher och bara två förlustaffärer på 23 matcher. Imponerande. Nu är de bara två poäng från ledaren Chelsea i Premier League.

Bortalaget Stoke

Stokes bortafacit är inte helt pjåkigt men då har man heller inte mött något vidare motstånd och i alla fall inte av Arsenals kaliber. De fick till ett bra resultat mot Manchester United på bortaplan och tog med sig en poäng från det mötet.

Efter det har man tagit poäng mot Hull, West Ham och Watford. I dagens match kommer det att handla om försvarsspelet för Stokes del.  Backar och mittfält måste vara beredda på det fina anfallsspel som Arsenal spelar.

Så här tänker vi

Vi tror på Arsenal och vi spelar Vinst för Arsenal Och Båda lagen gör mål till oddset 2.50 hos betsson

Vårt speltips: Vinst för Arsenal Och Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar