Arsenal vs Sunderland – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Arsenals chanser till en fjärdeplats har ökat väsentligt efter helgens fina insats mot Stoke. De vann matchen på bortaplan med 4-1 och de såg både självsäkra och anfallsglada ut. Den segern innebär att formen är sex vinster av sju möjliga från de tävlingar man har spelat i. Nu när resultaten har kommit så har deras placering i ligatabellen skjutit rejäl fart uppåt och man befinner sig just nu 2 poäng bakom Liverpool med en match mindre spelad.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu har Liverpool lite bättre målskillnad så detta blir ett race till sista matchen om vilka lag som skall få spela Champions League nästa säsong. Arsenal har haft rejäla problem bitvis denna säsong men på hemmaplan har man sällan klantat till det.

Bortalaget Sunderland

Sunderland har börjat se allt bättre ut den senaste tiden men för laget är det redan försent då man har kvalificerat sig till en nedflyttning kommande säsong. I den senaste matchen återgick man till gamla synder igen och man förlorade mot Swansea med 2-0 på hemmaplan. Swansea som därmed klarar sig undan nedflyttning. Formen är nio förluster, två oavgjorda och en vinst på de senaste tolv matcherna. På bortaplan har man förlorat nio matcher av tolv möjliga så deras plats i tabellen är välförtjänt.

Så här tänker vi

Arsenal kommer att dominera matchen och Sunderland kommer att få det svårt att freda sitt eget mål så vi väljer att spela Arsenal mest mål i andra halvlek till oddset 2.20 hos NordicBet

Vårt speltips: Arsenal mest mål i andra halvlek hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com