Arsenal vs Sunderland – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Arsenals chanser till en fjärdeplats har ökat väsentligt efter helgens fina insats mot Stoke. De vann matchen på bortaplan med 4-1 och de såg både självsäkra och anfallsglada ut. Den segern innebär att formen är sex vinster av sju möjliga från de tävlingar man har spelat i. Nu när resultaten har kommit så har deras placering i ligatabellen skjutit rejäl fart uppåt och man befinner sig just nu 2 poäng bakom Liverpool med en match mindre spelad.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu har Liverpool lite bättre målskillnad så detta blir ett race till sista matchen om vilka lag som skall få spela Champions League nästa säsong. Arsenal har haft rejäla problem bitvis denna säsong men på hemmaplan har man sällan klantat till det.

Bortalaget Sunderland

Sunderland har börjat se allt bättre ut den senaste tiden men för laget är det redan försent då man har kvalificerat sig till en nedflyttning kommande säsong. I den senaste matchen återgick man till gamla synder igen och man förlorade mot Swansea med 2-0 på hemmaplan. Swansea som därmed klarar sig undan nedflyttning. Formen är nio förluster, två oavgjorda och en vinst på de senaste tolv matcherna. På bortaplan har man förlorat nio matcher av tolv möjliga så deras plats i tabellen är välförtjänt.

Så här tänker vi

Arsenal kommer att dominera matchen och Sunderland kommer att få det svårt att freda sitt eget mål så vi väljer att spela Arsenal mest mål i andra halvlek till oddset 2.20 hos NordicBet

Vårt speltips: Arsenal mest mål i andra halvlek hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar