Arsenal vs Tottenham – Speltips Premier League

Efter drottningens död och landslagsuppehåll kan vi nu äntligen se fram emot Premier League-fotboll igen. Helgen som kommer bjuder på massor av underhållning med bland annat Londonderby mellan Arsenal och Tottenham. Det är två formstarka lag som gör upp på Emirates och det återstår att se vem som går vinnande ur striden.

Datum: 1/10 – 2022
Avsparkstid: 13:30
Arena: Emirates (London)
Domare: A Taylor

Hämta ett Ultrabet hos Hajper och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Arsenal hoppas kunna behålla sin serieledning

Arsenal leder Premier League med sex vinster och en förlust på de sju inledande matcherna. Nu återstår det att se om de behåller serieledningen också efter omgången. Tottenham är nämligen ingen enkel motståndare då Spurs är obesegrade och endast ligger en poäng bakom.

Tottenham övertygade senast

Efter en svag insats i Champions League studsade Tottenham tillbaka med besked. 6-2 mot Leicester innan uppehållet gör att laget endast är en poäng bakom Arsenal i titelstriden. En seger mot Arsenal vore därför minst sagt imponerande och innebär också att laget går förbi ”Gunners” i tabellen.

Det blir ett högintressant Londonderby

Med tanke på att det är ettan och trean som möts, samt att det är Londonderby mellan två ärkerival, ser det ut att kunna bli en riktigt trevlig match på Emirates. Det känns verkligen som om det är en match som kan sluta hur som helst vilket oddsen hos svenska bettingsidor också visar. Hur som helst tror vi att det kan bli en målrik match mellan två målglada lag. Arsenal snittar 2,42 mål framåt per match medan Tottenham har ett snitt på 2,57 mål per match. Därför spelar vi över 2,5 mål i matchen mellan Arsenal och Tottenham till oddset 1.75 hos Hajper.

Vårt speltips: Över 2,5 mål till oddset 1,75 hos Hajper

Team Svensk Betting

Hämta ett Ultrabet hos Hajper och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller