Arsenal vs Watford – Premier League

Premier League fortsätter närArsene Wenger söndagen bjuder på en del roliga matcher, även om lördagens stormatcher på förhand kändes lite hetare. Vi väljer att lägga fokus på Arsenal som tar emot Watford hemma på Emirates. Ett Arsenal som befann sig i en total kris fram tills bortamatchen mot Milan tidigare i veckan. Watford i sin tur har gjort en stabil säsong och befinner sig inför matchen på en 10:e plats.

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Arsenal:

Efter förlustmatchen mot Östersund, dubbla förlust-matcherna mot Manchester City kryddat med förlustmatchen mot Brighton har Arsenal TV gått varmt de senaste två veckorna. Krisen var total då laget spelat bort sig från topp 4 i ligan, förlorat ligacupfinalen mot City samt förlorat fyra raka matcher. När laget därför åkte till Milano mot Gattusos AC Milan, som är i storform; var det inte många som trodde på seger. Arsenal bevisade tvivlarna rejält och lyckades vinna med 2-0 efter mål av Mkhitaryan och Aaron Ramsey. Nu ställs man mot Watford och bör vara starkare.

Bortalaget Watford:

Watford har gjort en stabil säsong och ligger stabilt på mittenplaceringen inför matchen mot Arsenal. De guldklädda har en ganska fin form med tre vinster på de fyra senaste matcherna och bara en förlust på de fem senaste. Nu är det dags för en riktigt tuff match när laget åker till London för bortamöte mot Arsenal. Ska en tredje raka nolla komma för Watford eller blir Özil och gänget för svåra?

Så här tänker vi:

Visserligen har Arsenals spel i ligan hackat rejält men laget ska ändå vara flera klasser bättre än Watford när allt stämmer. Efter segern mot Milan i veckan bör självförtroendet vara tillbaka och spelarna har nu chansen att visa fansen varför de köpte årskort inför säsongen. Vi tror att Arsenal kammar hem segern och spelar på vinst till oddset 1,46 hos Bethard.

Vårt speltips: Arsenal besegrar Watford till oddset 1,46 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com