Arsenal vs West Bromwich – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Med bara två månader in i den nya säsongen så har Arsenal redan sett en stor del av bra och dåliga insatser. Just nu ser dem ut att ha en topp då formen de senaste matcherna är bra. Detta till förtret till alla de neutrala tittare som då och då vädrar sitt missnöje i deras egen tv-kanal Arsenal TV.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Oavsett vad tittarna måhända kan tycka så spelar dem bra för tillfället och vann mot Doncaster Rovers med 1-0 som var en följd av deras mållösa oavgjorda match mot Chelsea där dem spelade otroligt bra utifrån sin egna förmågor. De  lyckades också komma tillbaka mot Köln i vad som var deras första Europe League match.

Bortalaget West Bromwich

West Bromwich fick stryk av Manchester United i Liga Cupen vilket inte var oväntat men som tyvärr förlängde sviten utan vinster till fyra matcher. De startade säsongen på ett positivt sätt med tre vinster men sedan dess har spelet gått i stå.

Det blir viktigt för dem i dagens match att inte återfalla i gamla synder utan att de trycker på och spelar sitt egna spel för att ha en rejäl chans på några poäng i dagens match.

Så här tänker vi

Arsenal är i bra form vilket inte kan sägas om West Bromwich just nu. Detta gör att vi väljer att spela Arsenal för vinst och noll mål West Bromwich till oddset 2.30 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Arsenal för vinst och noll mål West Bromwich till oddset 2.30 hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com