AS Roma vs Juventus – Speltips Serie A

AS Roma hade det inteAS Roma vs Juventus - Speltips Serie A roligt i sin senaste match då de blev första laget i Serie A under säsongen att förlora mot Cremonese. Det är ingen rolig bedrift mot laget som ingen annan förlorat mot. Nu väntar en tuff match hemma mot Juventus som är i bra form men som tack vare stort poängavdrag ligger sjua i tabellen. Kan de åka till Rom och vinna mot AS Roma eller kommer det att bli Roma som lyckas ta tre poäng och komma ikapp AC Milan som ligger fyra. Det blir säkert en rafflande duell i huvudstaden.

Datum: 5 mars 2023
Avspark: 20:45
Arena: Stadio Olimpico (Rom)
Domare: F Maresca (Italien)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Roma behöver en seger

Ska Mourinhos Roma spela Champions League nästa säsong behöver de ta en trea hemma mot Juventus. Det är inte det lättaste då gästerna är i bra form. Roma vände och slog ut RB Salzburg i Europa League och är därmed klara för åttondelsfinal. Men i omgången efter mot Cremonese blev det förlust med 1-2, en negativ milstople då det var Cremoneses första seger på 24 omgångar. 

Juventus har inte gett upp

Fuskarna från Turin hade legat tvåa i tabellen om de inte fått poängavdrag. Nu är verkligheten en annan och laget ligger sjua i tabelen med 30 poäng upp till Napoli. AVståndet till spel i Champions League är 12 poäng. Kan Juventus vinna borta mot AS Roma finns det en chans fortfarande men förlust gör att det blir extremt svårt.

Blir en målsnål match

Oddsen hos svensk betting pekar på att det blir en jämn match. När Mourinho möter topplag brukar det bli målsnålt. Vi tror att det kommer att bli extremt målsnålt under söndagens stormöte också. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,54 hos Betinia.

Vårt speltips: Under 2,5 mål mellan Roma och Juventus till oddset 1,54 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller