AS Roma vs Salzburg – Speltips Europa League

Red Bull Salzburg har 1-0 från första AS Roma vs Salzburg Speltips Europa Leaguemötet mot AS Roma när lagen nu ställs mot varandra i returmötet. Roma förtjäande dock mer från första mötet enligt tränare Mourinho och nu återstår det att se om de kan vända hemma på Stadio Olimpico. Red Bull Salzburg är dock inget dåligt lag men Roma är klara favoriter enligt oddsen hos svensk betting. Har de vad som krävs för att vända mötet eller hur kommer det att sluta i detta spännande möte?

Datum: 23 februari 2023
Avspark: 21:00
Arena: Stadio Olimpico (Rom)
Domare: S Vincic (Slovenien)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Europa League

AS Roma är klara favoriter

Trots att såväl Dybala som Abraham saknas är Roma favoriter. Det är dock ett Roma som sliter något med formen med endast två segrar på de sex senaste matcherna i alla turneringar inklusive Serie A, Coppa Italia och Europa League. Roma vann Europa Conference League förra säsongen men är i en prekär situation efter första mötet. Nu är det dags för Roma att vända på steken men det blir tufft.

Salzburg har tre raka segrar

Red Bulls farmalag har tre raka segrar i Österrikiska Bundesliga och vann också mot Roma i första mötet. De är klara underdogs inför returmötet och kan få en jobbig kväll i Italiens huvudstad. Samtidigt har de gjort det bra i Europa och hoppas kunna stå för en skräll.

Blir en intressant match

Roma är favoriter och ska kunna vända på detta. Men det krävs seger med två mål för att garantera avancemang efter förlusten förra veckan. Det återstår att se om den italienska klubben har vad som krävs för att lyckas med detta. Vi tror att Roma vinner och spelar de som segrare till oddset 1,67 hos Betsson.

Vårt speltips: Roma vinner över Salzburg till oddset 1,67 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson coh spela på Europa League