Aston Villa vs Leicester – Premier Leauge

Leicesters framfart fortsätter och det är imponerande vad Brandon Rodgers åstadkommit med sitt lag. Sju raka segrar i ligan gör att laget befinner sig på en andraplats i ligan och om de spelar på sin bästa nivå ska nykomlingen Aston Villa inte vara något problem. Leicester är det enda laget som verkar kunna ge överlägsna Liverpool en någorlunda match och därför behöver de fortsätta vinna. Vi tror på en ganska komfortabel resa för bortalaget.

Hämta din välkomstbonus på 1000 kronor hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Aston Villa

Aston Villa är nykomlingar i Premier League men har haft det tufft de senaste omgångarna. Därför är det garanterat en tuff eftermiddag som väntar för Birmingham-klubben. Laget har endast en seger på de sex senaste matcherna i ligan och därför måste laget börja vinna snart. Med endast målskillnad som håller laget ovanför strecket är det dags att börja prestera för Aston Villa om de ska hålla sig kvar.

Bortalaget Leicester

Leicester har imponerat stort denna säsongen. Därför befinner sig laget också tvåa i tabellen. Även om det kanske inte blir guld är det imponerande att se vad Rodgers gjort med laget. Formen är lysande med åtta raka segrar och det ser ut att i alla fall bli spel i Champions League nästa år för 2015 års mästare.

Så här tänker vi

Leicester är ett bättre lag än Aston Villa denna säsongen och om de kommer upp i samma nivå som tidigare under säsongen kommer det gå finemang. Vardy är het och hela laget tror på detta. Vi tror också på Leicester och tror de kommer få en komfortabel seger. Så stor ska skillnaden vara mellan de båda lagen. Med detta i åtanke finns det bar ett spel att lägga. Därför spelar vi Leicester som segrare till oddset 1,72 hos Betsson.

Vårt speltips: Leicester vinner borta mot Aston Villa till oddset 1,72 hos Betsson.

Team Svenskbetting