Aston Villa vs Leicester – Premier Leauge

Leicesters framfart fortsätter och det är imponerande vad Brandon Rodgers åstadkommit med sitt lag. Sju raka segrar i ligan gör att laget befinner sig på en andraplats i ligan och om de spelar på sin bästa nivå ska nykomlingen Aston Villa inte vara något problem. Leicester är det enda laget som verkar kunna ge överlägsna Liverpool en någorlunda match och därför behöver de fortsätta vinna. Vi tror på en ganska komfortabel resa för bortalaget.

Hämta din välkomstbonus på 1000 kronor hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Aston Villa

Aston Villa är nykomlingar i Premier League men har haft det tufft de senaste omgångarna. Därför är det garanterat en tuff eftermiddag som väntar för Birmingham-klubben. Laget har endast en seger på de sex senaste matcherna i ligan och därför måste laget börja vinna snart. Med endast målskillnad som håller laget ovanför strecket är det dags att börja prestera för Aston Villa om de ska hålla sig kvar.

Bortalaget Leicester

Leicester har imponerat stort denna säsongen. Därför befinner sig laget också tvåa i tabellen. Även om det kanske inte blir guld är det imponerande att se vad Rodgers gjort med laget. Formen är lysande med åtta raka segrar och det ser ut att i alla fall bli spel i Champions League nästa år för 2015 års mästare.

Så här tänker vi

Leicester är ett bättre lag än Aston Villa denna säsongen och om de kommer upp i samma nivå som tidigare under säsongen kommer det gå finemang. Vardy är het och hela laget tror på detta. Vi tror också på Leicester och tror de kommer få en komfortabel seger. Så stor ska skillnaden vara mellan de båda lagen. Med detta i åtanke finns det bar ett spel att lägga. Därför spelar vi Leicester som segrare till oddset 1,72 hos Betsson.

Vårt speltips: Leicester vinner borta mot Aston Villa till oddset 1,72 hos Betsson.

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com