Aston Villa vs Leicester – Speltips Premier League

Aston Villa Leicester speltips Premier LeagueAston Villa tar emot Leicester i vad som kan bli ett intressant möte. Leicester har minst sagt haft en ojämn säsong. Först inledde de horribelt och låg länge sist i tabellen. Precis innan VM hittade laget formen och radade upp segrar men sedan ligan återstartat har laget endast tagit en poäng på fem matcher i Premier League. I FA-cupen har man visserligen tagit sig vidare men det har varit efter uddamålssegrar mot Gillingham och Leicester. Aston Villa däremot har två raka segrar i Premier League och närmar sig Europaplatser.

Datum: 4 februari 2023
Avspark: 16:00
Arena: Villa Park (Birmingham)
Domare: D England (England)

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Aston Villa är favoriter

Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Aston Villa som är favoriter. Men det är svårt att veta vart man har Leicester. Aston Villa från Birmingham har tagit två raka segrar i Premier League mot Leeds och Southampton, detta efter fiaskot mot Stevenage i FA-cupen där de åkte ur turneringen. Kan de ta en tredje raka seger mot Leicester? I så fall börjar det se riktigt trevligt ut för klubben.

Leicester måste bryta trenden

Den fina formen i november är som bortblås för Brendan Rodgers mannar. Formen har helt enkelt varit horribel sedan VM-uppehållet. Visserligen oavgjort senast hemma mot Brighton men innan dess fyra raka förluster i Premier League mot Newcastle, Liverpool, Fulham och Nottingham. Leicester har en poängs marginal till nedflyttning så det är helt klart prekärt läge för klubben om förlustraden fortsätter.

Blir en jämn och tät match

Aston Villa är favoriter men vi tror det kan bli jämnt och tight. Leicester är bättre än vad resultaten visar och vi tror att de kan överraska och ta poäng borta mot Aston Villa. Därför spelar vi oavgjort till oddset 3,60 hos Betsafe.

Vårt speltips: Matchen mellan Aston Villa och Leicester slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller