Aston Villa vs Southampton – Speltips Premier League

Det är dags för Premier League att återgå efter att förra helgens omgång blivit uppskjuten av respekt för den döde drottningen av England. Men nu är det dags igen för fotbollsmatcher och redan under fredagen kan vi se Southampton resa till Birmingham för en viktig bortamatch. Southampton har inlett som ett mittenlag brukar och ligger på tolfte plats med sju poäng. För Aston Villa har det varit mer knackigt då man endast är målskillnad ovanför nedflyttningsstrecket. Vem vinner den viktiga matchen?

Datum: 16/9 – 2022
Avsparkstid: 21:00
Arena: Villa Park (Birmingham)
Domare: T Harrington (England)

Hämta en välkomstbonus hos Betsafe och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Aston Villa hoppas ta en seger

Aston Villa tog visserligen poäng mot Manchester City på hemmaplan senast men de hade dessförinnan tre raka förluster i Premier League. Nu väntar Southampton på hemmaplan ett lag Villa vann med 4-0 senast de kom på besök. Kan de upprepa bedriften och ta en seger för att klättra upp på mer säker mark? Det återstår att se!

Southampton blandar och ger

Southampton har inlett helt okej i Premier League. Visserligen förlust mot Wolves senast men seger mot Chelsea på hemmaplan och Leicester på bortaplan. Laget har skramlat ihop sju poäng hittills under säsongen och befinner sig i mitten av tabellen. Frågan är om de kan klara av att ta en tuff bortaseger mot ett motiverat Aston Villa?

Blir en spännande match

Vi tror att det kommer att bli en jämn och spännande match på Villa Park. Aston Villa har störst behov av en seger men Southampton har heller inte haft någon smärtfri inledning på säsongen. Vi tror det kan bli jämnt och att det blir svårt att skilja lagen åt vilket oddsen hos svenska bettingsidor också visar. Därför väljer vi att spela oavgjort i matchen mellan Aston Villa och Southampton till oddset 3,78 hos Betsafe.

Vårt speltips: Matchen mellan Aston Villa och Southampton slutar oavgjort till oddset 3,78 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en välkomstbonus hos Betsafe och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller