Atalanta vs Benevento – Italien

Hemmalaget Atalanta

Atalanta som slog rekord när de gjorde fem mål mot engelskt motstånd. De krossade Everton med 5-1 på bortaplan i torsdags och är nu det lag i Europa som gjort flest mål på utländskt motstånd. Nu ställs dem mot kanske Europas sämsta lag. Det finns nog inget annat än seger i tankarna hos Atalanta. På hemmaplan har de vunnit fyra och förlorat två matcher.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Atalanta gör många mål och vi har sett segrar över Hellas Verona med 3-0 och 5-1 över Crotone. Atalanta trivs med att anfalla och det har gått bra denna säsong. När det här laget får till det så är dem riktigt vassa.

Bortalaget Benevento

Även Benevento var duktiga och slog rekord i veckan som gick.  Rekordet gäller för samtliga fem stora ligor i Europa. När dem släppte in ett mål i den 94:de minuten mot Sassuolo och förlorade även den matchen.  Det innebar att de inte har tagit poäng på 13 raka matcher och suddade ut Manchester United (red: togs under tidigt 30-tal) som innehavare till det rekordet.

Vi kan inte se några tecken på att de skall vinna i dag heller och rekordet kommer nog bara förlängas i och med den här matchen.

Så här tänker vi

Vi har idag ett Atalanta i bra form och som är på målhumör samt ett lag som inte vet hur man vinner. Det gör att vi spelar Atalanta för vinst och över 2.5 mål till oddset 1.85 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Atalanta för vinst och över 2.5 mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar