Atalanta vs Benevento – Italien

Hemmalaget Atalanta

Atalanta som slog rekord när de gjorde fem mål mot engelskt motstånd. De krossade Everton med 5-1 på bortaplan i torsdags och är nu det lag i Europa som gjort flest mål på utländskt motstånd. Nu ställs dem mot kanske Europas sämsta lag. Det finns nog inget annat än seger i tankarna hos Atalanta. På hemmaplan har de vunnit fyra och förlorat två matcher.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Atalanta gör många mål och vi har sett segrar över Hellas Verona med 3-0 och 5-1 över Crotone. Atalanta trivs med att anfalla och det har gått bra denna säsong. När det här laget får till det så är dem riktigt vassa.

Bortalaget Benevento

Även Benevento var duktiga och slog rekord i veckan som gick.  Rekordet gäller för samtliga fem stora ligor i Europa. När dem släppte in ett mål i den 94:de minuten mot Sassuolo och förlorade även den matchen.  Det innebar att de inte har tagit poäng på 13 raka matcher och suddade ut Manchester United (red: togs under tidigt 30-tal) som innehavare till det rekordet.

Vi kan inte se några tecken på att de skall vinna i dag heller och rekordet kommer nog bara förlängas i och med den här matchen.

Så här tänker vi

Vi har idag ett Atalanta i bra form och som är på målhumör samt ett lag som inte vet hur man vinner. Det gör att vi spelar Atalanta för vinst och över 2.5 mål till oddset 1.85 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Atalanta för vinst och över 2.5 mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com