Atalanta vs Inter – Speltips Serie A

Femman mot sexan i Serie A drabbar samman i den sista matchen inför VM i Qatar. Bägge lagen behöver verkligen segern i jakten på topp 4 och det ser ut att kunna bli en riktigt spännande match. Atalanta är något av underdogs trots spel på hemmaplan. Bergamo-klubben har förlorat två raka matcher och har tre förluster på de fyra senaste matcherna i Serie A. För Inter blev det seger senast mot Bologna med hela 6-1.

Datum: 13 november 2022
Avspark: 12:30
Arena: Gewiss Stadium (Bergamo)

Hämta ett Ultrabet hos Hajper och använd på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Atalanta behöver vinsten

Den dalande formkurvan har gjort att Atalanta hamnat utanför topp 4 och nu skulle de verkligen behöva en seger. Efter förlusten mot Napoli gjorde tränaren Gian Piero Gasperini hela nio ändringar men fick ingen önskad effekt då laget förlorade med 1-2 mot Lecce. Nu återstår det att se om de kan hitta tillbaka till den formen som laget hade innan november ankom. En seger mot Inter skulle ge positiva vibbar inför VM-uppehållet.

Inter ser starka ut

Visserligen förlust borta mot Bayern München och Juventus men Inter tog sig vidare före Barcelona till åttondelsfinal i Champions League. I senaste omgången av Serie A lyckades Inter slå Bologna med hela 6-1 och det var en rejäl islossning vi fick ta del av. Inter ligger femma i tabellen men är precis som Atalanta bra tre poäng från Lazio på andra plats. De skulle därför behöva en seger mot Atalanta.

Blir en jämn match i Bergamo

Det kommer att bli en jämn match i Bergamo mellan två skickliga lag som slåss om platserna i toppen bakom Napoli. Vi tror att det blir en riktigt spännande match och att det blir svårt att ta fram en vinnare. Inget av lagen vill förlora matchen och därför tror vi att det blir delad pott. Av denna anledning väljer vi att spela oavgjort till oddset 3,75 hos Hajper.

Vårt speltips: Atalanta och Inter spelar oavgjort till oddset 3,75 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta ett Ultrabet hos Hajper och använd på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller