Athletic Bilbao vs Barcelona – Copa del Rey

Hemmalaget Athletic Bilbao

Sedan förlusten mot just FC Barcelona i augusti har man vunnit 10 av 11 hemmamatcher. Så både självförtroendet och momentet på hemmaplan finns det gott om i detta lag. Men å andra sidan har få av de lag som kommit till Atletico Bilbao haft den attackvillighet som FC Barcelona har så vinsterna har kanske kommit lätt.

Försvarsspelet är inte Atletico Bilbaos starka sida och man har släppt in mål i många matcher. Idag måste försvarsspelet upp flera snäpp om det inte ska bli en förlust.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelonas förlust här under augusti förra året i den spanska super cupen är nog fortfarande ett surt minne. Men tittar man historiskt på de resultat de här två lagen har är statistiken på FC Barcelonas sida.

Det har inte varit den bästa säsongen för Luis Enrigue eller hans FC Barcelona där de nu kan konstatera att Real Madrid har ryckt ifrån i den inhemska ligan. På de senaste fyra matcherna har man producerat 18 mål och bara släppt in ett.

Så här tänker vi

Vi spelar Vinst för FC Barcelona och Över 2.5 mål till oddset 2.25 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Vinst för FC Barcelona och Över 2.5 mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com