Athletico Bilbao vs Celta Vigo

Spanien, La Liga. Spelstopp 12:00, 2016-05-01.020115-soccer-Aritz-Aduriz-of-Athletic-Club-celebrates-AS-pi.vresize.1200.675.high.39

Det vankas ligamatch på lunchtid i Spanien. Perfekt innan det är dags för siesta! Atletico Bilbao tar emot Celta Vigo på hemmaplan. Två lag som båda har mycket att spela för, då det ligger Europaplatser i potten! En match av allra högsta betydelse så här i slutet av säsongen för båda lagen.

Läget i lagen

Båda lagen har en helt ok form. Däremot saknas mycket viktige Aduriz i Atletico Bilbao, vilket naturligtvis är ett stort avbräck. Kanske lagets bäste spelare t om?

Skadeläget ser bättre ut hos Celta och de förväntas komma med en bra startelva. Dessutom har de med sig en seger i bagaget ifrån förra omgången, visserligen mot Granada, på hemmaplan, men ändå.

Speltips

Enligt mig är Atletico Bilbao det bättre laget, frågan är bara hur stor saknaden av Aduriz kommer vara i den här matchen? Hade han funnits tillgänglig i truppen så hade det inte varit något snack om vilka som är klara favoriter. Trots detta avbräck så tror jag ändå på Bilbao med tanke på fördelen av hemmaplan.

Celta Vigo är ett lag som pendlar väldigt upp och ned i sina prestationer. Laget är helt klart beroende av en rad individuellt skickliga spelare. Levererar inte dem, så är laget helt klart medelmåttigt. Fördelen av hemmaplan samt publikens stöd i ryggen kommer till slut bidra till att Atletico Bilbao vinner den här matchen. Men det kommer bli tight, helt klart.

Jag lägger mitt spel på Atletico Bilbao att vinna matchen till oddset 1,83 hos Redbet. Samma spel finns även hos Unibet till det något högre oddset 1,88. Något trötta spelare som knappt hunnit upp ur sängen. 1-0 till Athletic Bilbao, tycker jag, låter bra. Lycka till vid rygg!

Jag spelar på: hemmalag att vinna matchen

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com