Athletic Bilbao vs FC Barcelona – La Liga

Hemmalaget Athletic Bilbao

Athletic Bilbao vs FC BarcelonaAthletic Bilbao är det en laget i La Liga som inte köpt någon spelare under transferfönstret i sommras och man såg väldigt bleka ut i Söndagens möte mot Sporting Gijon.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man låg under med 2-0 efter en timmas spel och hade inte Sporting Gijon missat en straff hade det dessutom varit 3-0 och gonatt. Istället gjorde man en sen reducering till 2-1 av Bojan Viguera ett resultat som stod sig matchen ut. Och detta mot ett lag som många tippas spela om nedflyttning i vår.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelona har startat på ett bra och imponerande sätt denna säsongsinledningen och det efter 5 stycken vänskapsmatcher som såg så där ut. Man seglade förbi Sevilla med 5-0 i Spanska Super Cupen och man vann öppningsmatchen på ett enkelt visst förra helgen.

Man åker normalt ett inte till San Mames och tar tre enkla poäng så FC Barcelona måste trots en bra inledning förra veckan spela bra även idag. Nu kan inte Neymar spela men man har nog med namn på både bänk och på plan så man klarar sig.

Så här tänker vi

Självklart tror vi att Barcelona vinner men vi tror också att Barca kommer att släppa in ett mål så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.65 hos betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com