Athletic Bilbao vs FC Barcelona – La Liga

Hemmalaget Athletic Bilbao

Athletic Bilbao vs FC BarcelonaAthletic Bilbao är det en laget i La Liga som inte köpt någon spelare under transferfönstret i sommras och man såg väldigt bleka ut i Söndagens möte mot Sporting Gijon.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man låg under med 2-0 efter en timmas spel och hade inte Sporting Gijon missat en straff hade det dessutom varit 3-0 och gonatt. Istället gjorde man en sen reducering till 2-1 av Bojan Viguera ett resultat som stod sig matchen ut. Och detta mot ett lag som många tippas spela om nedflyttning i vår.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelona har startat på ett bra och imponerande sätt denna säsongsinledningen och det efter 5 stycken vänskapsmatcher som såg så där ut. Man seglade förbi Sevilla med 5-0 i Spanska Super Cupen och man vann öppningsmatchen på ett enkelt visst förra helgen.

Man åker normalt ett inte till San Mames och tar tre enkla poäng så FC Barcelona måste trots en bra inledning förra veckan spela bra även idag. Nu kan inte Neymar spela men man har nog med namn på både bänk och på plan så man klarar sig.

Så här tänker vi

Självklart tror vi att Barcelona vinner men vi tror också att Barca kommer att släppa in ett mål så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.65 hos betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar