Athletic Bilbao vs Ostersunds FK – Europa League

Hemmalaget Athletic Bilbao

När lagen utsågs i gruppen var Athletic Bilbao och Hertha Berlin stora favoriter till att ta sig vidare från grupp j. Men som det ser ut nu när ett flertal matcher är spelade så ser inte läget ut som så längre. Det är nästan som att känslan är att Athletic Bilbao helst hade stått över den här turneringen av olika skäl och fokusera mera på La Liga.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Athletic Bilbao har väldigt svårt att göra mål och de har i genomsnitt bara gjort 0.75 mål sett till de tre senaste matcherna. Vi tror att Athletic Bilbao kommer att försvara sig bättre än vad de gjorde uppe i Östersund senast de möttes.

Bortalaget Östersunds FK

Oavsett vad experterna trodde inför matcherna är det nu Östersunds FK som sitter i en skön ledning för gruppen med Zoroya på en andraplats. Östersunds försvarsspel på bortaplan är exemplariskt med fem raka matcher utan några insläppta mål imponerar på oss.

Vi misstänker att Östersund kommer att vara försiktiga men trots det anfalla som de brukar och det är ett flertal spelare i laget som kan leverera mål åt sitt lag. Spelar Östersund som de brukar har de stor chans på minst en poäng idag.

Så här tänker vi

Vi tror det är två försiktiga lag som möts idag och Östersund spelar alltid ett bra försvarsspel och det gör att vi väljer att spela Under 2.50 mål till oddset 1.95 hos Comeon

Vårt speltips: Under 2.50 mål hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar