Athletic Bilbao vs Real Madrid – La Liga

Hemmalaget Athletic Bilbao

San Mames är ansedd som en av de tuffaste arenorna för lagen i La Liga och speciellt för Real Madrid. Publiken ser till att Real Madrid inte skall känna sig välkomna här. Nu är inte Athletic Bilbaos form den bästa och vi tror det blir svårt för bland annat försvaret att hålla rent bakåt idag.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

På hemmaplan har dem förlorat 5 matcher och vunnit 1 när dem möt Real Madrid. Säkert vill dem förbättra den statistiken men vi tror inte att det är med årets laguppställning som det kommer att ske.

Bortalaget Real Madrid

Real Madrid har ett rejält övertag på Athletic Bilbao även på bortaplan. Även om Real Madrid har darrat lite på manschetten några gånger i år så skall inte ett Athletic Bilbao i dålig form skrämma dem.

En som trivs extra bra på dagens arena är Karem Benzema som har gjort tre mål på tre besök. Men även Antoine Griezman verkar trivas på San Mames för han har gjort fyra mål här. Real Madrid kommer kunna nyttja hela sitt anfall och vi tror att det blir actionfylld fotbollsmatch, mest åt ett håll.

Så här tänker vi

Även om Athletic Bilbao vill ta sig ur förlorarspåret så blir det svårt mot dagens motståndare. Vi väljer att spela Real Madrid vinst och Båda lagen gör mål till oddset 2.80 hos Nordicbet

Vårt speltips: Real Madrid vinst och Båda lagen gör mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com