Athletic Bilbao vs Real Madrid – La Liga

Hemmalaget Athletic Bilbao

San Mames är ansedd som en av de tuffaste arenorna för lagen i La Liga och speciellt för Real Madrid. Publiken ser till att Real Madrid inte skall känna sig välkomna här. Nu är inte Athletic Bilbaos form den bästa och vi tror det blir svårt för bland annat försvaret att hålla rent bakåt idag.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

På hemmaplan har dem förlorat 5 matcher och vunnit 1 när dem möt Real Madrid. Säkert vill dem förbättra den statistiken men vi tror inte att det är med årets laguppställning som det kommer att ske.

Bortalaget Real Madrid

Real Madrid har ett rejält övertag på Athletic Bilbao även på bortaplan. Även om Real Madrid har darrat lite på manschetten några gånger i år så skall inte ett Athletic Bilbao i dålig form skrämma dem.

En som trivs extra bra på dagens arena är Karem Benzema som har gjort tre mål på tre besök. Men även Antoine Griezman verkar trivas på San Mames för han har gjort fyra mål här. Real Madrid kommer kunna nyttja hela sitt anfall och vi tror att det blir actionfylld fotbollsmatch, mest åt ett håll.

Så här tänker vi

Även om Athletic Bilbao vill ta sig ur förlorarspåret så blir det svårt mot dagens motståndare. Vi väljer att spela Real Madrid vinst och Båda lagen gör mål till oddset 2.80 hos Nordicbet

Vårt speltips: Real Madrid vinst och Båda lagen gör mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar