Atletico Madrid vs Bayer Leverkusen – Champions League

Hemmalaget Atletico Madrid

Diego Simeone tog att stort steg mot en ny final när man besegrade Bayer Leverkusen på deras hemmaplan och vann med hela 4-2. 4 mål på bortaplan betyder oerhört mycket och målen gjordes av Antoine Griezman, Saul, Fernando Torres och Kevin Gameiro.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De två senare är idag på bänken men trots det finns det anfallskraft kvar i laget och man har förra matchen att gå på. Sedan Diego Simeone tog över laget har man ett fantastiskt bra resultat i Champions League historien.

Bortalaget  Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen har inte fått smaka segerns sötma sedan de förlorade mot Atletico och man har förlorat mot Mainz och Borussia Dortmund och spelat oavgjort på hemmaplan mot Werder Bremen.

De har bara lyckats vinna två matcher av åtta möjliga i alla de tävlingar som man har ställt upp i och nu ligger man på en inte så smickrande tiondeplats i Bundesliga.

Så här tänker vi

Atletico Madrid kommer nog att vinna matchen trots att man vilar några av spelarna men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos mybet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com