Atletico PR vs Botafoga – Brasilien

Hemmalaget Atletico PR

Atletico PR vs BotafogaDet är lite svårt att säga om laget Atletico PR just nu är inne i en formsvacka och dåligt självförtroende eller om man just har många svåra lag som inte riktigt passar Atletico PRs spel.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Kanske är det lite av alltihop för nu har alla de senaste matcherna slutat med 1-0 förluster men samtidigt har också de fem senaste matcherna varit mot svåra lag alla från topp 6 i ligan. Detta bevisar också att man är lite efter de bästa lagen både i försvarsspelet men också i anfallsspelet eftersom man heller inte har lyckats göra några mål.

Bortalaget Botafoga

Botafoga som är nya i ligan den här säsongen har verkligen hittat spelformen trots att man är nya och man är inne i en fin segersvit om 4 matcher de senaste 5 matcherna.

Imponerande segrar hemma mot lag som Palmeiras och Sport Recife och bortaseger mot Sao Paulo verkar bevisa att man har rätt att spela i ligan och kan spela bra anfallsspel mot etablerade topplag. Man har dessutom mitt under brinnande säsong bytt tränare men det har inte påverkat laget alls utam man vinner både den gamla tränaren och med den nya tränaren.

Så här tänker vi

Bonusspelet är det uppenbara 0-1 resultat eftersom Atletico PR har förlorat med dom siffrorna ofta men vi spelar lite säkrare på X2 för Botafoga till oddset 1.8 hos comeon

Vi spelar: X2 Botafoga hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com