Atletico PR vs Botafoga – Brasilien

Hemmalaget Atletico PR

Atletico PR vs BotafogaDet är lite svårt att säga om laget Atletico PR just nu är inne i en formsvacka och dåligt självförtroende eller om man just har många svåra lag som inte riktigt passar Atletico PRs spel.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Kanske är det lite av alltihop för nu har alla de senaste matcherna slutat med 1-0 förluster men samtidigt har också de fem senaste matcherna varit mot svåra lag alla från topp 6 i ligan. Detta bevisar också att man är lite efter de bästa lagen både i försvarsspelet men också i anfallsspelet eftersom man heller inte har lyckats göra några mål.

Bortalaget Botafoga

Botafoga som är nya i ligan den här säsongen har verkligen hittat spelformen trots att man är nya och man är inne i en fin segersvit om 4 matcher de senaste 5 matcherna.

Imponerande segrar hemma mot lag som Palmeiras och Sport Recife och bortaseger mot Sao Paulo verkar bevisa att man har rätt att spela i ligan och kan spela bra anfallsspel mot etablerade topplag. Man har dessutom mitt under brinnande säsong bytt tränare men det har inte påverkat laget alls utam man vinner både den gamla tränaren och med den nya tränaren.

Så här tänker vi

Bonusspelet är det uppenbara 0-1 resultat eftersom Atletico PR har förlorat med dom siffrorna ofta men vi spelar lite säkrare på X2 för Botafoga till oddset 1.8 hos comeon

Vi spelar: X2 Botafoga hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar