Atletico PR vs Chapecoense – Brasilien

Hemmalaget Atletico PR

atletico-pr-vs-chapecoenseI år har Atletico PR spelat mycket bra och också en underhållande fotboll till glädje för oss som älskar fotboll. Man har kanske förvånat en del och överraskat en del experter men tränaren Paulo Autuori har verkligen gjort ett bra jobb denna säsong.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Med 8 matcher kvar att spela efter kvällens match så ligger man på en stabil 6de plats och före förra årets segrare Corinthians. Om man fortsätter så här kan man kanske också få spela Copa Libertadores. Nu försöker man spela in den femte raka hemmavinsten och man har faktiskt bara förlorat en gång på hemmaplan och det var mot ligaledarna Palmeiras.

Bortalaget Chapecoense

Ingenting stämmer just nu för Chapecoense och man kommer från en match där allt slutade i katastrof. Redan i halvlek mot Vitoria stod det 4-0 till gästerna och man får nog vara glada att det inte blev värre siffror än så.

Lite konstigt är det att Chapecoenses nuvarande form är dålig därför att man har trots allt spelat bra under säsongen. Man ligger på en 11de plats och man ska säkert klara sig undan kvalspel om man bara lyckas ta några poäng till.

Så här tänker vi

Atletico PR spelar en glad och fantasifull fotboll och man är i bra form så vi spelar Vinst för Atletico PR till oddset 1.78 hos betsafe.com

Vi spelar : Vinst för Atletico PR

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com