Atletico PR vs Chapecoense – Brasilien

Hemmalaget Atletico PR

atletico-pr-vs-chapecoenseI år har Atletico PR spelat mycket bra och också en underhållande fotboll till glädje för oss som älskar fotboll. Man har kanske förvånat en del och överraskat en del experter men tränaren Paulo Autuori har verkligen gjort ett bra jobb denna säsong.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Med 8 matcher kvar att spela efter kvällens match så ligger man på en stabil 6de plats och före förra årets segrare Corinthians. Om man fortsätter så här kan man kanske också få spela Copa Libertadores. Nu försöker man spela in den femte raka hemmavinsten och man har faktiskt bara förlorat en gång på hemmaplan och det var mot ligaledarna Palmeiras.

Bortalaget Chapecoense

Ingenting stämmer just nu för Chapecoense och man kommer från en match där allt slutade i katastrof. Redan i halvlek mot Vitoria stod det 4-0 till gästerna och man får nog vara glada att det inte blev värre siffror än så.

Lite konstigt är det att Chapecoenses nuvarande form är dålig därför att man har trots allt spelat bra under säsongen. Man ligger på en 11de plats och man ska säkert klara sig undan kvalspel om man bara lyckas ta några poäng till.

Så här tänker vi

Atletico PR spelar en glad och fantasifull fotboll och man är i bra form så vi spelar Vinst för Atletico PR till oddset 1.78 hos betsafe.com

Vi spelar : Vinst för Atletico PR

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar