Augsburg vs Bayer Leverkusen – Bundesliga

Hemmalaget Augsburg

Augsburgs form har gått från dålig till urusel när de förlorade med 2-0 på bortaplan mot ett lag som bevisligen inte är i form nämligen Mainz 05. Det gjorde att Augsburgs vinstsvit på två matcher tog slut och man slog in på förlorarvägen igen.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Trots att man nyss har förlorat mot ganska svårt motstånd såsom Bayern München och Hoffenheim så har man heller aldrig lyckats vinna mot Bayer Leverkusen. Och det var fyra år sedan sista gången man vann på en fredag.

Bortalaget Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen vann ganska enkelt i lördags då man vann med 3-0 på hemmaplan mot tredje placerade Eintracht Frankfurt. Detta gör nu att många börjar tro på Champions League spel igen. Bayer Leverkusens Javier Chicharito har lidit av dåligt självförtroende att tag men verkar vara på gång igen. Den mexikanska målskytten befinner sig i en fin form efter sin formsvacka och mot Eintracht Frankfurt gjorde han hela två mål i en och samma match.

Så här tänker vi

Bayer Leverkusen kommer att ha mest boll och är det bästa laget vilket borgar för en stabil seger men vi väljer att spela Bayer Leverkusen gör mål i andra halvlek till oddset 1.80 hos NordicBet

Vårt speltips: Bayer Leverkusen gör mål i andra halvlek hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com