Augsburg vs Bayer Leverkusen – Bundesliga

Hemmalaget Augsburg

Augsburgs form har gått från dålig till urusel när de förlorade med 2-0 på bortaplan mot ett lag som bevisligen inte är i form nämligen Mainz 05. Det gjorde att Augsburgs vinstsvit på två matcher tog slut och man slog in på förlorarvägen igen.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Trots att man nyss har förlorat mot ganska svårt motstånd såsom Bayern München och Hoffenheim så har man heller aldrig lyckats vinna mot Bayer Leverkusen. Och det var fyra år sedan sista gången man vann på en fredag.

Bortalaget Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen vann ganska enkelt i lördags då man vann med 3-0 på hemmaplan mot tredje placerade Eintracht Frankfurt. Detta gör nu att många börjar tro på Champions League spel igen. Bayer Leverkusens Javier Chicharito har lidit av dåligt självförtroende att tag men verkar vara på gång igen. Den mexikanska målskytten befinner sig i en fin form efter sin formsvacka och mot Eintracht Frankfurt gjorde han hela två mål i en och samma match.

Så här tänker vi

Bayer Leverkusen kommer att ha mest boll och är det bästa laget vilket borgar för en stabil seger men vi väljer att spela Bayer Leverkusen gör mål i andra halvlek till oddset 1.80 hos NordicBet

Vårt speltips: Bayer Leverkusen gör mål i andra halvlek hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar