Australien vs Danmark – Speltips VM 2022

Danmark Christian Eriksen SpeltipsAustralien tog en överraskande seger mot Tunisien och har därmed bra förutsättningar inför matchen mot Danmark. Så länge laget klarar att ta poäng är man också vidare. För Danmark är seger ett måste för att ta sig till åttondelsfinal, detta efter att laget endast tagit två poäng på de inledande tre matcherna. Nu återstår det att se hur det går när lagen ställs mot varandra.

Datum: 30 november 2022
Avspark: 16:00
Arena: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)
Domare: M Ghorbal (Algeriet)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Australien hoppas kunna ta poäng

Australien är en poäng från att nå åttondelsfinal i VM 2022 men då krävs det poäng mot Danmark. Förlust och laget är utslaget trots segern mot Tunisien. Australien inledde med att förlora mot Frankrike med 1-4 men lyckades därefter studsa tillbaka och vinna mot Tunisien. Därför är laget tvåa i gruppen inför sista gruppspelsmatchen.

Danmark jagar första segern

Danmark hade hög svansföring inför mästerskapet och pratade mycket om hur laget skulle nå semifinal och utmana Frankrike om gruppsegern. Efter två matcher in i VM har laget en poäng vilket kom i 0-0-matchen mot Tunisien. Mot Frankrike senast föll Danmark med 1-2 efter att Mbappe sänkt laget. Kan laget äntligen hitta rätt och ta de tre poäng som krävs för avancemang? Danmark har skickliga spelare men måste kunna hitta rätt?

Vem når åttondelsfinal?

Vinnaren i matchen är klara för åttondelsfinal men Australien är vidare så länge matchen slutar oavgjort. Klarar de av att hålla tätt mot ett desperat Danmark? Danskarna gjorde en fin insats mot Frankrike men har motståndaren Mbappe i laget krävs det något extra för att vinna. Det hade inte Danmark senast när de mötte Frankrike. Nu tror vi dock att de har vad som krävs för att vinna och oddsen hos svensk betting håller laget som favoriter. Därför spelar vi Danmark som segrare till oddset 1,53 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Danmark vinner mot Australien till oddset 1,53 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting        

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller