Australien vs Honduras – VM Playoff

Hemmalaget Australien

Det var många av oss experter som redan innan den här serien drog igång trodde att hemmaplan skulle vara en avgörande del i det här mötet mellan Australien och Honduras. Nu när VM kvalet går in i den andra och avgörande matchen är Australien säkert glada över att slippa den otroligt fientliga stämning som rådde i den centralamerikanska republiken förra veckan.

Helt klart ett fall av osportsligt uppträdande från publikens sida men det var Australien som bäst tog till vara på den uppladdning som fanns i arenan och som lyckades spela oavgjort och med vetskapen om att de själva är starka på hemmaplan och motståndarna Honduras är svaga på bortaplan.

Bortalaget Honduras

Honduras brottas verkligen med målskyttet och det både på hemmaplan men i synnerhet på bortaplan. Segrarna på bortaplan har också dem lyst med sin frånvaro och statistiken är en vunnen match på tolv försök under VM kvalet.

De har också dragit på sig stora förluster såsom 3-0 mot Mexiko på bortaplan och med hela 6-0 när de besökte USA. I snitt har de släppt in 2.6 mål per match när de har spelat på bortaplan.

Så här tänker vi

Med Honduras taskiga bortafacit och när de får möta ett så pass starkt Australien som spelar så bra på hemmaplan finns det en given utgång. Vi väljer att spela Australien vinst till oddset 1.68 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Australien vinst till oddset 1.68 hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com