Australien vs Honduras – VM Playoff

Hemmalaget Australien

Det var många av oss experter som redan innan den här serien drog igång trodde att hemmaplan skulle vara en avgörande del i det här mötet mellan Australien och Honduras. Nu när VM kvalet går in i den andra och avgörande matchen är Australien säkert glada över att slippa den otroligt fientliga stämning som rådde i den centralamerikanska republiken förra veckan.

Helt klart ett fall av osportsligt uppträdande från publikens sida men det var Australien som bäst tog till vara på den uppladdning som fanns i arenan och som lyckades spela oavgjort och med vetskapen om att de själva är starka på hemmaplan och motståndarna Honduras är svaga på bortaplan.

Bortalaget Honduras

Honduras brottas verkligen med målskyttet och det både på hemmaplan men i synnerhet på bortaplan. Segrarna på bortaplan har också dem lyst med sin frånvaro och statistiken är en vunnen match på tolv försök under VM kvalet.

De har också dragit på sig stora förluster såsom 3-0 mot Mexiko på bortaplan och med hela 6-0 när de besökte USA. I snitt har de släppt in 2.6 mål per match när de har spelat på bortaplan.

Så här tänker vi

Med Honduras taskiga bortafacit och när de får möta ett så pass starkt Australien som spelar så bra på hemmaplan finns det en given utgång. Vi väljer att spela Australien vinst till oddset 1.68 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Australien vinst till oddset 1.68 hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar