Australien vs Irland – Speltips Fotbolls-VM Damer

Australien vs Irland - Speltips Fotbolls-VM DamerAustralien går in i detta VM med en enorm publik bakom sig. Detta efter att nyligen ha spelat framför sin största publik någonsin (50 629) i en 1-0 seger i en vänskapsmatch mot Frankrike på hemmaplan. Nu förväntas 80 000 åskådare trängas på Sydneys Olympic Stadium. Fansen hoppas att “Matildas” kan omvandla sitt första hemma-VM till en topp 4 Trots att ha förlorat sin öppningsmatch i gruppspelet i sina tre senaste VM-slutspel har förväntningarna på värdlandet aldrig varit större. Oddsen hos svensk betting pekar på Australien vilket vittnar om det favoritskap de har. Allt annat än en seger vore en rejäl överraskning.

Datum: 20 juli 2023
Avspark: 12:00
Arena: Sydney Football Stadium (Sydney)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Australien är klara favoriter

Australien kanske har underpresterat i de senaste stora turneringarna men de har en imponerande form sedan oktober 2022 med nio vinster på tio matcher och en målskillnad som säger 26-5. Detta ger dem alla skäl att vara självsäkra. Den imponerande sviten inkluderar fyra vinster på fyra matcher mot högre rankade motståndare när de besegrat Frankrike, England, Spanien och Sverige.

Irland får det tufft

Irland gör sitt första VM-slutspel utvidgningen från 24 till 32 nationer. Nationen kommer till turneringen med sin högsta FIFA-ranking någonsin (22). Men de har fått sina förhoppningar nedskruvade genom att ha två topp-tio nationer i sin grupp när såväl(Australien och Kanada väntar. Dessutom avbröts genrepet mot Colombia förra veckan på grund av ”alltför fysiskt” spel av deras motståndare som resulterade i att mittfältaren Denise O’Sullivan hamnade på sjukhus. 

Australien tar hem detta enkelt

Allting tyder på att Australien tar en komfortabel seger. Trots Irlands överraskande 3-2 seger i deras senaste möte med Australien har det australiska laget varit i exceptionellt form och bör vara de klara favoriterna. Vi tror att Australien kommer att visa sin styrka och vinna matchen. Av denna anledning väljer vi att spela på Australien att vinna till oddset 1,33 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Australien vinner VM-matchen mot Irland till oddset 1,33 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller