Australien vs Peru – Fotbolls-VM 2018

KänguruAndra matchen i grupp C är den mellan Australien och Peru i en match som bara gäller hedern för Peru, men allt annat för Australien. Laget har chansen att ta sig till åttondelsfinal för andra gången någonsin och för första gången på 12 år. För det krävs dock en seger mot Peru samtidigt som Frankrike gör jobbet mot Danmark. Tyvärr för Australiens del tror vi inte att de går vidare, utan får nöja sig med att ha spelat jämt mot de bästa.

Hemmalaget Australien

Australien imponerade mot Frankrike och var väldigt nära att ta poäng, men ett självmål på slutet hindrade laget från en skräll. Mot Danmark hade laget chans till revansch men hamnade i tidigt underläge efter att Christian Eriksen smällt dit bollen. Australien fick dock in en kvittering, även denna gång på straff, och vinner Socceroos ikväll finns hopp om att gå vidare. Extra kul om 38-årige Tim Cahill fått spela från start i vad som med största sannolikhet är hans sista VM.

Bortalaget Peru

Youtuns Peru har haft otur detta VM. Mot Danmark missade laget straff när det fortfarande stod 0-0 och istället kunde Danmark avgöra i andra halvlek. Mot Frankrike stod laget upp bra men hade inte kylan i de avgörande lägena. Till slut blev det förlust med 1-0 men man vara bara ett stolpskott från att ta en överraskande poäng. Efter 0 poäng på två matcher är laget nu utslagna och istället får vi se var Peru kan göra när de spelar helt utan press.

Så här tänker vi

Peru har inget att spela förutom äran men samtidigt slipper laget spela utan press. För Australien är det lite allt eller inget men frågan är hur det passar lagets defensiva strategi. Peru har ett bättre fotbollslag än Australien men samtidigt är Australien oerhört svåra att göra mål på. Vi tror lagen tar ut varandra och väljer därför att spela kryss till oddset 3,60.

Vårt speltips: Matchen mellan Peru och Australien slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Redbet.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com