Australien vs Peru – Fotbolls-VM 2018

KänguruAndra matchen i grupp C är den mellan Australien och Peru i en match som bara gäller hedern för Peru, men allt annat för Australien. Laget har chansen att ta sig till åttondelsfinal för andra gången någonsin och för första gången på 12 år. För det krävs dock en seger mot Peru samtidigt som Frankrike gör jobbet mot Danmark. Tyvärr för Australiens del tror vi inte att de går vidare, utan får nöja sig med att ha spelat jämt mot de bästa.

Hemmalaget Australien

Australien imponerade mot Frankrike och var väldigt nära att ta poäng, men ett självmål på slutet hindrade laget från en skräll. Mot Danmark hade laget chans till revansch men hamnade i tidigt underläge efter att Christian Eriksen smällt dit bollen. Australien fick dock in en kvittering, även denna gång på straff, och vinner Socceroos ikväll finns hopp om att gå vidare. Extra kul om 38-årige Tim Cahill fått spela från start i vad som med största sannolikhet är hans sista VM.

Bortalaget Peru

Youtuns Peru har haft otur detta VM. Mot Danmark missade laget straff när det fortfarande stod 0-0 och istället kunde Danmark avgöra i andra halvlek. Mot Frankrike stod laget upp bra men hade inte kylan i de avgörande lägena. Till slut blev det förlust med 1-0 men man vara bara ett stolpskott från att ta en överraskande poäng. Efter 0 poäng på två matcher är laget nu utslagna och istället får vi se var Peru kan göra när de spelar helt utan press.

Så här tänker vi

Peru har inget att spela förutom äran men samtidigt slipper laget spela utan press. För Australien är det lite allt eller inget men frågan är hur det passar lagets defensiva strategi. Peru har ett bättre fotbollslag än Australien men samtidigt är Australien oerhört svåra att göra mål på. Vi tror lagen tar ut varandra och väljer därför att spela kryss till oddset 3,60.

Vårt speltips: Matchen mellan Peru och Australien slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Redbet.