Austria Wien vs Rosenborg – Europa League

Hemmalaget Austria Wien

Austria Wien vs RosenborgAustria Wien har det numera inte lika enkelt i sin inhemska liga. Tidigare genom åren var dom stora titelfavoriter år ut och år in.  Men nu har man fått kämpa sig igenom ligan ett par år rad. Det beroende mest på att ligans nya favorit lag Red Bull Salzburg har växt och gått om Austria Wien.

Förmodligen känner både Austria Wien och lokalkonkurrenterna Rapid Wien av den stora utmanaren i Red Bull Salzburg och alla de miljoner att spendera som den klubben har. I slutet av förra årets säsong spelade man bra och man tog fyra vinster på de sista 5 matcherna men i det stora hela var fjolsäsongen en besvikelse då man slutade hela 15 poäng bakom Red Bull Salzburg.

Bortalaget Rosenborg

Norska mästarna Rosenborg som har spelat i de europeiska cuperna regelbundet sedan 2000-talets början och också haft några tuffa år bakom sig. Man slutade på andraplats både 2013 och 2014 och en seger 2010. Sedan tog man ett kraftfullt tag om ligan 2015 och man vann genom stor dominans och överlägsen stil.

Så här tänker vi

Vi tror på målfest och spelar Över 2.5 mål till oddset 1.7 hos redbet.

Vi spelar: Över 2.5 mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com