AZ Alkmaar vs FC Utrecht – Holländska ligan

Hemmalaget AZ Alkmaar

Idag möts AZ Alkmaar och FC Utrecht för att göra upp om vem av dem som skall få spela Europa League nästa säsong tillsammans med PSV och Vitesse. AZ Alkmaar har spelat bättre den sista tiden och kommit ur en trist förlustsvit om tre matcher. Deras form just nu är tre vinster och tre oavgjorda matcher.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Idag gäller det för AZ Alkmaar att visa pondus på mittfältet och inte falla tillbaka i de gamla synder man var i under sin förlust period. Målskyttet fungerar bra när backlinjen och mittfältet spelar upp bollarna så de får nått att jobba med.

Bortalaget FC Utrecht

FC Utrecht befinner sig just nu i sanslöst bra form, faktiskt bäst i hela ligan om vi tittar på en kortare period. Formen just nu är sex vinster och endast en förlust på de senaste sju matcherna. Bortsett från topp tre så är FC Utrecht det lag som släpper in minst mål i ligan. Målskyttet fungerar också excellent och de har producerat åtta mål på de tre matcher dem har spelat på AZ Alkmaars hemmaarena. FC Utrecht skall bara fortsätta spela såsom de gör så har de en bra chans på Europa League spelet.

Så här tänker vi

AZ Alkmaar är skakiga på sin hemmaarena och vinner inte så ofta där medan FC Utrecht är i grym form vilket gör att vi spelar Oavgjort eller FC Utrecht för vinst till oddset 1.75 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Oavgjort eller FC Utrecht för vinst till oddset 1.75 hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar