AZ Alkmaar vs FC Utrecht – Holländska ligan

Hemmalaget AZ Alkmaar

Idag möts AZ Alkmaar och FC Utrecht för att göra upp om vem av dem som skall få spela Europa League nästa säsong tillsammans med PSV och Vitesse. AZ Alkmaar har spelat bättre den sista tiden och kommit ur en trist förlustsvit om tre matcher. Deras form just nu är tre vinster och tre oavgjorda matcher.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Idag gäller det för AZ Alkmaar att visa pondus på mittfältet och inte falla tillbaka i de gamla synder man var i under sin förlust period. Målskyttet fungerar bra när backlinjen och mittfältet spelar upp bollarna så de får nått att jobba med.

Bortalaget FC Utrecht

FC Utrecht befinner sig just nu i sanslöst bra form, faktiskt bäst i hela ligan om vi tittar på en kortare period. Formen just nu är sex vinster och endast en förlust på de senaste sju matcherna. Bortsett från topp tre så är FC Utrecht det lag som släpper in minst mål i ligan. Målskyttet fungerar också excellent och de har producerat åtta mål på de tre matcher dem har spelat på AZ Alkmaars hemmaarena. FC Utrecht skall bara fortsätta spela såsom de gör så har de en bra chans på Europa League spelet.

Så här tänker vi

AZ Alkmaar är skakiga på sin hemmaarena och vinner inte så ofta där medan FC Utrecht är i grym form vilket gör att vi spelar Oavgjort eller FC Utrecht för vinst till oddset 1.75 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Oavgjort eller FC Utrecht för vinst till oddset 1.75 hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com