Bahamas vs Dominikanska Republiken – Speltips VM-kval Basket

Det väntar derby i Karibien när Bahamas och Dominikanska Republiken drabbar samman i VM-kvalet. När lagen möttes i januari var det Dominikanska Republiken som vann komfortabelt men vi vet att vad som helst kan hända inom basket. Oddsen talar definitivt till Dominikanernas fördel men Bahamas har självförtroende efter segern senast mot United States Virgin Islands. Vem blir det som kammar hem den viktiga matchen i VM-kvalet? Det blir en spännande match i Santo Domingo.

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och oddsa på VM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Bahamas behöver segern

Bahamas har bara vunnit en match i VM-kvalet hittills och det var mot gruppens slagpåse United States Virgin Islands. Eftersom tvåan och trean går vidare till nästa runda finns det dock fortfarande hopp om VM för Ö-nationen. Men det blir tufft och matchen mot Dominikanska Republiken blir en nyckel. Senast föll Bahamas mot Dominikanska Republiken och oddsen hos svenska bettingsidor tyder på att det blir oerhört svårt för Bahamas.

Dominikanska Republiken är klara favoriter

Man behöver inte direkt vara något geni på speltips för att förstå varför Dominikanska Republiken är storfavoriter enligt oddsen. De föll visserligen mot Kanada senast men vann klart mot Bahamas när lagen möttes 2018. Nu är de klara favoriter enligt oddsen och 1,02 i odds visar att det blir en klar seger. Men som tur är finns det andra marknader med spelvärde att upptäcka inför denna match i VM-kvalet i basket.

Spelbolagen felvärderar antal poäng

Senast lagen möttes blev det totalt 161 poäng och innan dess 165, 159 och 167 poäng. Även om Dominikanska Republiken är stora favoriter har de inte varit i närheten av att ha så poängrika matcher när de spelar. Inte ens mot United States Virgin Islands då det blev 156 poäng totalt. Därför spelar vi under 170,5 poäng till oddset 1,85 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Under 170,5 poäng till oddset 1,85 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och oddsa på VM-kvalet i basket