Bahamas vs Dominikanska Republiken – Speltips VM-kval Basket

Det väntar derby i Karibien när Bahamas och Dominikanska Republiken drabbar samman i VM-kvalet. När lagen möttes i januari var det Dominikanska Republiken som vann komfortabelt men vi vet att vad som helst kan hända inom basket. Oddsen talar definitivt till Dominikanernas fördel men Bahamas har självförtroende efter segern senast mot United States Virgin Islands. Vem blir det som kammar hem den viktiga matchen i VM-kvalet? Det blir en spännande match i Santo Domingo.

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och oddsa på VM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Bahamas behöver segern

Bahamas har bara vunnit en match i VM-kvalet hittills och det var mot gruppens slagpåse United States Virgin Islands. Eftersom tvåan och trean går vidare till nästa runda finns det dock fortfarande hopp om VM för Ö-nationen. Men det blir tufft och matchen mot Dominikanska Republiken blir en nyckel. Senast föll Bahamas mot Dominikanska Republiken och oddsen hos svenska bettingsidor tyder på att det blir oerhört svårt för Bahamas.

Dominikanska Republiken är klara favoriter

Man behöver inte direkt vara något geni på speltips för att förstå varför Dominikanska Republiken är storfavoriter enligt oddsen. De föll visserligen mot Kanada senast men vann klart mot Bahamas när lagen möttes 2018. Nu är de klara favoriter enligt oddsen och 1,02 i odds visar att det blir en klar seger. Men som tur är finns det andra marknader med spelvärde att upptäcka inför denna match i VM-kvalet i basket.

Spelbolagen felvärderar antal poäng

Senast lagen möttes blev det totalt 161 poäng och innan dess 165, 159 och 167 poäng. Även om Dominikanska Republiken är stora favoriter har de inte varit i närheten av att ha så poängrika matcher när de spelar. Inte ens mot United States Virgin Islands då det blev 156 poäng totalt. Därför spelar vi under 170,5 poäng till oddset 1,85 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Under 170,5 poäng till oddset 1,85 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och oddsa på VM-kvalet i basket

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com