Barcelona vs Espanyol – Copa del Rey

Cupveckan fortsätter med ytterligare ett derby när match mellan Espanyol och FC Barcelona avgör på Camp Nou i karta barcelonaBarcelona. Underdogen Espanyol vann första mötet sensationellt med 1-0 vilket var Barcas första förlust på hela säsongen. Serieledarna har siktet inställt på samtliga troféer i år och vill såklart ha revansch mot lokalrivalerna efter missräkningen senast. Ett av de katalanska lagen går vidare till nästa omgång. Frågan är bara vilket?

Hämta din bonus på 1000 kronor + 250 kronor i riskfritt spel hos Nordicbet

Hemmalaget FC Barcelona

Barca tappade Neymar inför säsongen men har presterat betydligt bättre utan sin före detta stjärnbrasse. I brassens frånvaro har Lionel Messi visat form från fornstora dagar och ledningen till tvåan Atletico Madrid är hela 11 poäng trots att bara 20 omgångar är spelade. Nu är det cupen som gäller och en semifinalplats på spel. Barca har inga planer på att låta lokalrivalen slå ut storklubben och kommer garanterat med starkaste manskap för att se till att inte ytterligare bli besegrade för andra gången i loppet av en vecka.

Bortalaget Espanyol

Det blev en rejäl skräll senast när Espanyol mot alla odds lyckades besegra sin eviga storebror FC Barcelona. Matchen såg länge ut att sluta mållös men efter Oscar Melendos 1-0 i 88:e minuten fick Espanyol med sig en seger från första mötet. Nu väntar en ännu tuffare uppgift när man måste spela på bortaplan inför ett kokande Camp Nou. om seminfinalplatsen ska bli deras krävs en större bragd än någonsin och man måste neutralisera en viss Lionel Messi.

Så här tänker vi:

Vi tror Barca kommer sätta igång på alla cylindrar och det lär bli en riktig målfest på Camp Nou. Vi hämtar därför spelet över 3,5 mål till oddset 1,67 hos Nordicbet. Det underbara nordiska spelbolaget erbjuder mängder av spel på derbyt.

Vårt speltips: Matchen mellan Barcelona och Espanyol resulterar i över 3,5 mål till oddset 1,67 hos Nordicbet 

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com