Barcelona vs Real Sociedad – Copa del Rey

Hemmalaget FC Barcelona

FC Barcelona avslutade en 10 år lång vinsttorka mot Real Sociedad när man vann rättvist mot Real Sociedad i förra veckan. Nu har man en 1-0 ledning att gå på inför den här den andra matchen. Neymars straff gav alltså FC Barcelona en rättvis vinst. Detta var en mycket bättre insats än den de gjorde mot dem i november från en La Liga match.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den matchen hade man tur och kunde lämna planen med ett poäng. Detta kan vara ett bevis på att FC Barcelona är på väg tillbaka från en temporär formsvacka.

Bortalaget Real Sociedad

Real Sociedad har så här långt haft en bra säsong bakom sig. Det har gått speciellt bra när man spelat på hemmaplan mot storlag men statistiken på bortaplan och mot FC Barcelona är svag. På bortaplan i La Liga mot lite enklare motståndare har man ofta vunnit. Försvarsmässigt finns det frågetecken och man spelar virrigt emellanåt.

Så här tänker vi

Vi tror att Real Sociedad kommer att få det kämpigt idag så vi väljer att spela asiatiskt Barcelona -1.5 mål till oddset 1.85 hos comeon

Vårt speltips: Barcelona -1.5 mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com