Bayer 04 Leverkusen vs Bayern München – Bundesliga

Toppmöte i Bundesliga väntar när FC Bayern München möter Bayer 04 Leverkusen i Leverkusen. Serieledande FC Bayern har  fc bayern klubbmärkeångat på som en maskin och har i nuläget 18 raka segrar i alla turneringar. Nu ställs man mot ett Leverkusen som även de är i väldigt bra form med 18 matcher utan förlust. FC Bayern känns flera nivåer större och ska inte ha några problem att stå som segrare vid slutsignalen.

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor

Hemmalaget Bayern

FC Bayern valde att ta tillbaka tidigare succétränaren Jupp Heynckes och vilken effekt det har givit för de tyska mästarna. 72-åringen lämnade klubben efter trippeln 2013 och återkomsten 2018 har givit enorma resultat. Laget leder Bundesliga i överlägsen stil med 11 poäng efter 17 spelade omgångar och ingenting verkar stoppa Bayern från att ta den 28:e ligatiteln.

Bortalaget Leverkusen

Fyran Leverkusen har gjort en bra säsong och slåss om Champions League platser. Tabellen är väldigt jämn med fem poäng som skiljer 4an och 11an. Formen är dock god med 18 matcher utan förlust men mot FC Bayern  ska man inte räcka till.

Så här tänker vi:

Bayern är betydligt starkare och lär vinna ganska komfortabelt trots bortaplan och tufft motstånd. Vi tror att Bayern München besegrar Bayer Leverkusen till oddset 1,90 hos Bethard.

Vårt speltips: Bayern München vinner till oddset 1,90 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com