Bayer 04 Leverkusen vs Bayern München – Bundesliga

Toppmöte i Bundesliga väntar när FC Bayern München möter Bayer 04 Leverkusen i Leverkusen. Serieledande FC Bayern har  fc bayern klubbmärkeångat på som en maskin och har i nuläget 18 raka segrar i alla turneringar. Nu ställs man mot ett Leverkusen som även de är i väldigt bra form med 18 matcher utan förlust. FC Bayern känns flera nivåer större och ska inte ha några problem att stå som segrare vid slutsignalen.

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor

Hemmalaget Bayern

FC Bayern valde att ta tillbaka tidigare succétränaren Jupp Heynckes och vilken effekt det har givit för de tyska mästarna. 72-åringen lämnade klubben efter trippeln 2013 och återkomsten 2018 har givit enorma resultat. Laget leder Bundesliga i överlägsen stil med 11 poäng efter 17 spelade omgångar och ingenting verkar stoppa Bayern från att ta den 28:e ligatiteln.

Bortalaget Leverkusen

Fyran Leverkusen har gjort en bra säsong och slåss om Champions League platser. Tabellen är väldigt jämn med fem poäng som skiljer 4an och 11an. Formen är dock god med 18 matcher utan förlust men mot FC Bayern  ska man inte räcka till.

Så här tänker vi:

Bayern är betydligt starkare och lär vinna ganska komfortabelt trots bortaplan och tufft motstånd. Vi tror att Bayern München besegrar Bayer Leverkusen till oddset 1,90 hos Bethard.

Vårt speltips: Bayern München vinner till oddset 1,90 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com