Bayer Leverkusen vs RB Leipzig – Bundesliga

Hemmalaget Bayer Leverkusen

bayer-leverkusen-vs-rb-leipzigStarten för Bayer Leverkusen har varit ovanligt skakig i år och inte alls som fansen har vant sig vid sedan tidigare. Bayer Leverkusen kunde knappt vinna mot Wolfsburg som slutade med 2-1 och den matchen var riktigt jämn. Samma sak mot Dormstadt där man inte heller spelade övertygande men där man trots allt lyckades vinna efter ett 3-2 resultat. Problemet den här säsongen är om man tittar på deras matcher är försvarsspelet som inte alls håller måttet i Bundesliga där alla lag är riktigt starka och kan slå alla.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man kan också notera att i de flesta matcher släpper man in mål något man inte har gjort till en vana de gångna säsongerna. Om man har tänkt sig spela om ligatiteln i år måste försvarsspelet vara mycket bättre än det har varit under de inledande matcherna.

Bortalaget RB Leipzig

Nykomlingarna vann mot Mainz med 3-1 på hemmaplan innan den internationella pausen med matcher för VM kvalet inleddes. Därmed nådde de upp till Bundesliga rekordet på tio matcher utan förlust för en nykomling vilket är riktigt stark gjort.

RB Leipzig har samma poäng just nu som regerande mästarna Bayern München  som också har 24 poäng och man kan nog säga att RB Leipzig säsong så här långt är en succé.

Så här tänker vi

Vi fortsätter att tro på RB Leipzig och spelar Oavgjort eller Vinst för RB Leipzig till oddset 1.75 hos comeon

Vårt speltips: X2 för RB Leipzig hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar